FAQ & Contact Zoek

Alles over glasvezel

Met glasvezel kan iedereen genieten van een supersnelle en betrouwbare internetverbinding. Nu en in de toekomst! De aanleg van een glasvezelnetwerk is een enorme en kostbare klus. Daarom is het belangrijk dat we van te voren weten of er voldoende interesse is. Als 50% van de recreanten van de camping “Ja” zegt tegen glasvezel, zorgen wij dat er glasvezel komt! Sluit dus vóór 31 januari een abonnement af, na deze datum geven wij uitsluitsel of de 50% deelname behaald is.*

Providers en pakketten

Wij houden van keuzevrijheid en daarom zorgen wij voor een open netwerk. Op ons netwerk zijn alle providers welkom, dit onderscheid ons van andere netwerken. Er staan verschillende providers te trappelen om goede service en persoonlijke aandacht te bieden. Zodat jij kunt kiezen wie het beste bij jou, je bedrijf of familie past.

Benieuwd naar alle pakketten, providers en bijhorende prijzen?

Bekijk het aanbod

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past.

Maak een afspraak