FAQ & Contact Zoek
Particulier
Zakelijk

Glasvezel voor jouw bedrijf

Benieuwd wat glasvezel jouw bedrijf kan bieden? Hier vind je de providers die in Hoeksche Waard maatwerk leveren. Deze providers bieden zakelijk internet en andere communicatiediensten aan. Met alle bijhorende beschikbaarheidseisen en Service Level Agreements.

Een wereld aan mogelijkheden

Een zakelijk glasvezel abonnement is supersnel, stabiel en betrouwbaar.  Onmisbaar voor elk bedrijf dat vooruit wil, nu en in de toekomst!

 

Razendsnel werken –  Met glasvezel heb je, in tegenstelling tot kabel of DSL een symmetrische verbindingssnelheid. Dit betekent dat je verzend- en ontvangstsnelheid even groot is.  Erg belangrijk nu steeds meer bedrijven grotendeels in de cloud werken.  Ook voor diensten zoals pinnen en camerabewaking is glasvezel een echte uitkomst.

 

Zakelijk bellen – Bellen vanuit elke ruimte of locatie zonder vast toestel is met VoIP heel eenvoudig.  Ook videobellen, zonder vervelende haperingen, is geen enkel probleem met glasvezel. De stabiele en betrouwbare verbinding is ook ideaal voor het gebruik van een CTI-systeem.

 

Flexwerken – Met een IP Virtual Private Network (IP-VPN) verbind je thuiswerkers en vestigingen met een beveiligd en besloten netwerk.

De zakelijke providers

Neem contact op met één van de onderstaande providers, voor meer informatie of een offerte op maat, zij helpen je graag verder.

  • TriNed

    • In alle kamers tv vanaf 12,50 p/mnd
    • Provider met meer dan 20 jaar ervaring
    • Altijd direct een persoon aan de lijn

Meer informatie en contact

Heb je een vraag over glasvezel? Kijk dan bij de veel gestelde vragen. Je kunt ook altijd even een e-mail sturen naar info@e-fiber.nl.

Bekijk veelgestelde vragen