FAQ & Contact Zoek

Glasvezel voor jouw bedrijf

Voor de zakelijke markt zijn er vele mogelijkheden en diverse providers die maatwerk leveren voor jouw bedrijf. Wil je ook meer dan voldoende bandbreedte voor alle online diensten van je bedrijf? Ga voor glasvezel!

 

Benieuwd wat glasvezel jouw bedrijf kan bieden? Doe een postcode check en neem contact op met een van de zakelijke providers in jouw regio.

 

Icoon keuze vrijheid

Een wereld aan mogelijkheden

Icoon keuze vrijheid

Een zakelijk glasvezel abonnement is supersnel, stabiel en betrouwbaar.  Onmisbaar voor elk bedrijf dat vooruit wil, nu en in de toekomst!

 

Razendsnel werken –  Met glasvezel heb je, in tegenstelling tot kabel of DSL een symmetrische verbindingssnelheid. Dit betekent dat je verzend- en ontvangstsnelheid even groot is.  Erg belangrijk nu steeds meer bedrijven grotendeels in de cloud werken.  Ook voor diensten zoals pinnen en camerabewaking is glasvezel een echte uitkomst.

 

Zakelijk bellen – Bellen vanuit elke ruimte of locatie zonder vast toestel is met VoIP heel eenvoudig.  Ook videobellen, zonder vervelende haperingen, is geen enkel probleem met glasvezel. De stabiele en betrouwbare verbinding is ook ideaal voor het gebruik van een CTI-systeem.

 

Flexwerken – Met een IP Virtual Private Network (IP-VPN) verbind je thuiswerkers en vestigingen met een beveiligd en besloten netwerk.

Kijk hier voor alle zakelijke providers

Vragen?

Heb je een vraag over glasvezel? Kijk dan bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag hier niet bij? Dan kun je altijd een e-mail sturen naar info@e-fiber.nl.

 

Bekijk veelgestelde vragen