FAQ & Contact Zoek

Wij zijn E-Fiber

We stellen ons graag even voor: wij zijn E-Fiber. Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. E-Fiber bestaat uit een team van ervaren mensen, die hun sporen hebben verdiend in de wereld van breedband en glasvezel.

Het netwerk van de toekomst

We zijn steeds meer online en we gebruiken steeds meer data. Het datagebruik in Nederland neemt jaarlijks met 40% toe, onze huidige netwerken kunnen deze groei niet aan. Een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit is super belangrijk. Glasvezel is hét antwoord. Nu en in de toekomst.

Aanpak en missie

De aanpak en missie van E-Fiber is uniek. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op een supersnelle glasvezelverbinding. Daarom sluiten we niet alleen de kernen van gemeenten tijdens de aanleg gratis aan, maar ook de buitengebieden, kleine dorpen en bedrijventerreinen. Van stadshart tot verste boerderij. 

Elke woning en onderneming met een abonnement krijgt een eigen glasvezellijn in huis die in verbinding staat met de centrale.

Onze ambities

We bestaan alweer 10 jaar en zijn hard op weg naar 200.000 aangesloten adressen. In de komende 5 jaar willen we zo’n 500.000 adressen in heel Nederland aan glasvezel helpen. Bovendien willen we verder gaan dan de ambitie van de Nederlandse overheid en die van de Europese commissie. Daarin staat dat iedereen binnen in 2020 moet beschikken over 100 Mbit/s download. Veel te weinig vinden wij. Dus mikken wij op 1000 Mbit/s in heel Nederland. Met glasvezel kan dat. En meer, want 1000 Mbit/s is maar het begin. 

 

Glasvezel voor iedereen

We bieden de mogelijkheid om iedereen gratis, gemeente per gemeente, kosteloos aan te sluiten op het enige toekomstbestendige netwerk van Nederland. En daar hebben we jou bij nodig. Samen gaan we voor glasvezel. Benieuwd of we al glasvezel bij jou aanleggen en naar wat voor glasvezelabonnement bij jou past? Bekijk onze vergelijker! 

Bekijk je mogelijkheden

Glasvezel in jouw gemeente

We helpen graag iedereen aan glasvezel. Alle inwoners, bedrijven en gemeenten. Voor interesse in glasvezel vanuit een gemeente hebben we een speciale brochure met informatie opgesteld. Hierin vertellen we waarom glasvezel van belang is voor een gemeente. Van 0 naar 100% aangesloten huizen en bedrijven. Ook in de afgelegen gebieden en moeilijk bereikbare plekken. Wat is daar voor nodig? Hoe loopt dit proces? En wat kost het?

Bekijk de brochure

Hoe bereik je ons?

Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen. Je kunt ook mailen naar info@e-fiber.nl, bellen op 030-2251901 (ma t/m vr: 09:00 – 17:00) of ons een berichtje sturen op Facebook.

Contactgegevens
Kosterijland 50

3981AJ Bunnik
KvK 65507460

 

Privacy statement.
Milieu-, sociaal en bestuursbeleid (ESG)
Algemene voorwaarden