FAQ & Contact

Wij zijn E-Fiber

Wij zijn E-Fiber en wij leggen glasvezel aan. Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder.

 

We maken elke dag meer gebruik van het internet. Op den duur kan onze huidige verbinding onze dorst naar data niet meer aan, een snelle en betrouwbare internetverbinding is onmisbaar. Daarom werken wij er hard aan om dit mogelijk te maken en investeren in infrastructuur, innovatie, techniek én mensen.

 

E-Fiber hesjes en helmen

Wij geloven in keuze vrijheid

E-Fiber hesjes en helmen

Jij kiest wat voor provider er bij jou past. Een gigantische bak aan data, met of zonder telefonie en maandelijks up- of downgrade mogelijk. Samen met verschillende providers inventariseren we of er voldoende belangstelling is voor glasvezel in verschillende gemeentes. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn voor een glasvezelabonnement leggen wij kosteloos een glasvezelnetwerk aan in de hele gemeente. Van de dorpskernen tot in het buitengebied.

Benieuwd welke provider er bij jou past? Bekijk onze keuzehulp. En kijk hier naar hoe de aanleg van een glasvezelnetwerk gaat.

Zeg ook ja tegen glasvezel

Zeg ja tegen glasvezel icoontje

Benieuwd naar wat glasvezel jou kan bieden? Jij kiest welke provider er bij jou past. Een gigantische bak aan data, met of zonder telefonie en maandelijks up- of downgrade mogelijk.

Zo kies je voor glasvezel
Zeg ja tegen glasvezel icoontje
Icoon voor E-Fiber glasvezel veelgestelde vragen

Hoe bereik je ons?

Icoon voor E-Fiber glasvezel veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen. Je kunt ook mailen naar info@e-fiber.nl, bellen op 030-2251901 (ma t/m vr: 09:00 – 17:30) of ons een berichtje sturen op Facebook.

Contactgegevens
Huis ter Heideweg 16
3705 LZ Zeist
KvK 65507460

 

Algemene voorwaarden.