FAQ & Contact Zoek

Youfone nu ook beschikbaar!

11-02-2021

Een nieuwe glasvezelprovider komt het glasvezelnetwerk van E-Fiber versterken. Vanaf 11 februari kunnen de diensten van Youfone worden afgenomen op het glasvezelnetwerk. Hiermee hebben de inwoners in alle E-Fiber gebieden de keuze tot wel tien verschillende providers.

Youfone
Sinds 2008 is Youfone een onafhankelijke telecomprovider die diensten aanbiedt aan particuliere en zakelijke klanten. Eind 2017 zijn zij toegetreden tot de alles-in-1 markt (internet, tv & bellen). Gerard Overmars, CCO van E-Fiber, is zeer te spreken over de komst van de nieuwe provider: “We zijn blij dat Youfone als belangrijke nationale speler op het gebied van mobiele en thuis diensten, internet– en tv-diensten gaat leveren via ons glasvezelnetwerk en zien het als een waardevolle toevoeging van het aanbod”. 

Introductieaanbod
Youfone is altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten voor een scherpe prijs. Speciaal voor haar toetreding tot het E-Fiber netwerk komt Youfone met een aantrekkelijk introductieaanbod voor alle consumenten met o.a. 1 jaar gratis ESPN Eredivisie. Deze actie is terug te vinden op e-fiber.nl.

Open netwerk
E-Fiber legt een open glasvezelnetwerk aan, dit betekent dat alle aanbieders welkom zijn op het netwerk. Zo kunnen huishoudens en bedrijven zelf kiezen welke provider het beste bij hen past. Daarbij is er tevens keuze uit kleinere en lokale glasvezelexperts. Dit biedt veel meer keuzevrijheid en brengt voordelen met zich mee zoals persoonlijke aandacht en goede service. 

5x verbinding met glasvezel

Het netwerk van de toekomst

5x verbinding met glasvezel

We zijn steeds meer online en we gebruiken steeds meer data. Het datagebruik in Nederland neemt jaarlijks met 40% toe, onze huidige verbinding kan deze groei niet aan. Een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit is super belangrijk. Glasvezel is hét antwoord. Nu en in de toekomst!

Bekijk het aanbod

De voordelen van glasvezel

Icoon snel internet

Verbonden met jouw wereld

Internet verbindt ons meer dan ooit. Een videogesprek met opa en oma vanuit Australië, op afstand je dokter consulteren of online colleges volgen.

Lees meer
Icoon kies voor het milieu

Lief voor het milieu

Glasvezel kost 60% minder energie en kan niet uitzetten, oxideren of onze aarde op welke manier dan ook aantasten.

Lees meer
Icoon snel internet

Supersnel, betrouwbaar internet

50x zo snel downloaden en uploaden. Zonder hapering of storing. Hoeveel huisgenoten er ook online zijn.

Lees meer

Meer nieuws

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer

E-Fiber bereikt belangrijke mijlpaal!

Lees meer