FAQ & Contact Zoek

Waarom glasvezel?

Glasvezel is het internet van de toekomst. We zijn met z’n allen steeds meer online. Dagelijks jagen we miljarden bits en bytes door het internet, en dat worden er elk jaar 40% meer. De bestaande netwerken van koper en coax kunnen deze groei niet aan. Glasvezel wel. Makkelijk. Stap nu over! Dit zijn de vijf grootse voordelen van glasvezel.

Meerwaarde voor je huis

Glasvezel vergroot je woonplezier. De allersnelste wifi, die heb jij. En mocht je verhuizen, dan maakt glasvezel je woning zeker aantrekkelijker voor toekomstige bewoners.

 

Een ultrasnel en storingsvrij internet stimuleert de groei en ontwikkeling van alle bewoners én bedrijven in je gemeente. En dat geeft een boost aan de economie, en dus aan de werkgelegenheid en de woningmarkt. Waardoor je woning nog eens extra gewild is. Wie wil dat niet?

Klaar voor de toekomst

Samen tv-kijken in super-ultra HD, virtueel aanschuiven bij hybride vergaderingen met je eigen hologram, VR gamen en nog veel meer. En dat allemaal tegelijk.

 

Je kijkt wat je wilt, wanneer je wilt, in steeds hogere kwaliteit. Uitgesteld tv-kijken en streamingdiensten zoals Netflix en Videoland zijn nog maar het begin. In de wereld van de toekomst kun je concerten bezoeken en theaters bezoeken alsof je erbij bent.

Lief voor het milieu

Internetten via glasvezel kost 60% minder energie dan via andere verbindingen. Glasvezel kan bovendien niet uitzetten, oxideren of onze aarde op welke andere manier dan ook aantasten.

 

Modems, routers en centrales van de koper- en kabelnetwerken verbruiken heel veel elektriciteit. Glasvezel werkt met licht. Als we allemaal overstappen op glasvezel kunnen we samen een enorme bak energie besparen. Waar wacht je op?

Kiezen wat bij je past

Het glasvezelnetwerk van E-Fiber is open voor alle aanbieders van internetdiensten. Je hebt dan ook ruime keuze in providers en pakketten.

 

Wij houden van keuzevrijheid. We zetten alle providers op een rij zodat jij kunt kiezen: wie past het beste bij jou, bij je familie of je bedrijf? Allemaal bieden ze een supersnelle verbinding via een uiterst betrouwbaar netwerk – daar zorgen wij voor.

Supersnel, betrouwbaar internet

Met glasvezel geniet je van internet dat tot wel 20 keer zo snel is als andere verbindingen. Zonder haperingen of storingen.

 

Verzenden en versturen van grote bestanden in een mum van tijd, geen haperingen bij online meetings, geen buffering bij het uploaden van games. Je deelt de kabel alleen met je huisgenoten en niet met de rest van de buurt.

Kies ook voor glasvezel

Wat wil je? Een Alles-in-1 pakket met extra zenders of ga je voor de laagste prijs? Een provider die naast telefonie, televisie en internet ook domotica en bijbehorende apparatuur biedt? Het kan allemaal. Kies een pakket bij een provider die bij je past. Allemaal bieden ze een supersnelle verbinding via een uiterst betrouwbaar netwerk – daar zorgen wij voor.

 

Bekijk de pakketten