FAQ & Contact

Kies hierom voor glasvezel

Dat internet, dat is een blijvertje. We gebruiken steeds meer data. Daarom is het belangrijk dat we gebruik maken van een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit. Snel internet is geen luxe meer, maar een must. Glasvezel is hét antwoord op supersnel internet. Nu en in de toekomst. Overstappen op glasvezel heeft vele voordelen!

Icoontje verbinding

Waardestijging van je huis

Icoontje verbinding

Glasvezel vergroot je woonplezier, daarnaast hebben ook de volgende bewoners meteen een toekomstbestendig huis.

 

Een supersnelle verbinding is goed voor je eigen woonplezier. Maar ook zeker voor de economie van een gemeente, dit trekt weer meer werkgelegenheid en meer mensen. Dit zal de gemeente een boost geven net als de woningmarkt in de gemeente.

Klaar voor de toekomst

Samen TV kijken in super ultra HD, VR gamen en nog veel meer. Niks doen met onze groeiende dorst naar data is geen optie.

 

Het datagebruik in Nederland neemt jaarlijks met 40% toe. Hoe meer MB’s per seconde, hoe groter de mogelijkheden. Daarnaast hebben streamingdiensten zoals Netflix en Videoland het TV landschap drastisch veranderd. Je kijkt wat je wilt, wanneer je wilt, in steeds hogere kwaliteit. 

Icoon milieu

Lief voor het milieu

Icoon milieu

Glasvezel kost 60% minder energie en kan niet uitzetten, oxideren of onze aarde op welke manier dan ook aantasten.

 

Modems, routers en complexe systemen in de landelijke centrale, kosten ons land heel veel elektriciteit. Glasvezel werkt met licht. Onderzoek heeft aangetoond dat we enorm kunnen besparen als we allemaal overstappen op glasvezel. Glasvezel maakt jouw wereld een stukje schoner.

Keuzevrijheid

Icoon keuze vrijheid

Bepaal zelf welke internetprovider bij je past. Alle aanbieders zijn welkom op ons netwerk.

 

Wij houden van keuzevrijheid en willen dat je zelf bepaalt bij wie je je internet afneemt. Wij zorgen voor het netwerk, alle providers mogen hun diensten via dit netwerk aanbieden. Zodat jij kunt kiezen: wie past het beste bij jou, je familie of je bedrijf?  

Icoon keuze vrijheid
Icoon snelheid

Supersnel, betrouwbaar internet

Icoon snelheid

50x zo snel downloaden en uploaden. Zonder haperingen of storingen. Hoeveel huisgenoten er ook online zijn.

 

Nooit meer gedoe met haperende beelden tijdens een videogesprek, nooit meer bufferende Youtube-filmpjes of eindeloos wachten tot die ene vakantiefoto gedownload is. Versturen én binnenhalen via glasvezel is gemiddeld 50x sneller dan je gewend bent. Je deelt de kabel alleen met je huisgenoten en niet met de rest van de buurt. 

Kies voor glasvezel

Benieuwd naar wat glasvezel jou kan bieden? Jij kiest welke provider er bij jou past. Snelheden tot 1000 Mbit/s, met of zonder telefonie en maandelijks up- of downgrade mogelijk.

 

Bekijk de pakketten