FAQ & Contact Zoek

Alles over glasvezel!

Glasvezel is het internet van de toekomst. We leggen je graag uit wat glasvezel is, wat je ermee kan en hoe jij toegang krijgt tot dit snelle en uiterst betrouwbare netwerk.

Wat is glasvezel?

Een glasvezel is een dunne vezel van kwartsglas. Hierdoor kun je digitale gegevens met hulp van laserlicht razendsnel doorgeven. Dat maakt dat je ze over grote afstanden kunt verplaatsen. Uiteindelijk worden de lichtsignalen omgezet in de elektrische signalen die je apparatuur nodig heeft. Dat maakt dat je met je glasvezelaansluiting over grote afstanden, zonder kwaliteitsverlies kunt internetten, tv kijken en bellen.

Wat kan je allemaal met glasvezel?

Met glasvezel gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een wereld van de toekomst, waarin je huiskamer tegelijkertijd thuisbioscoop en VR-game room is. Waarin je vanuit huis evenementen of je vrienden bezoekt alsof je er echt bij bent. En waarin ouderen door slimme online hulp langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Kies het pakket dat bij je past

Maak gebruik van de voordelen van glasvezel en kies het pakket dat bij je past. Dat kan bij alle providers die hun diensten via het glasvezelnetwerk bij jou in de buurt aanbieden. Het glasvezelnetwerk van E-Fiber is open voor alle aanbieders van internetdiensten. Je hebt dan ook ruime keuze.

Bekijk het aanbod

Het netwerk van de toekomst

We zijn met z’n allen steeds meer online. Dagelijks jagen we miljarden bits en bytes door het internet, en dat worden er elk jaar 40% meer. Want hoe meer er mogelijk is, hoe meer we online gaan doen. De bestaande netwerken van koper en coax kunnen deze groei niet aan. Glasvezel wel. Makkelijk.

Ontdek waarom

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je liever persoonlijk advies over de providers en hun pakketten, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Dit kan telefonisch of via videobellen. Onze glasvezel-experts adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

provider reviews

Veel kleinere providers bieden via het supersnelle glasvezelnetwerk van e-Fiber hun diensten aan. Klanten genieten van de persoonlijke service: de monteur gaat niet weg voordat alles werkt. En omdat er steeds meer providers bij komen, krijgen ze altijd de scherpste prijs.

Over de providers
provider reviews