Veghel-Noord krijgt glasvezel!

De kogel is door de kerk, het hek is van de dam: glasvezel komt naar Veghel-Noord. We gaan zo snel mogelijk beginnen met de aanleg. Zo kan Veghel-Noord binnenkort gaan genieten van supersnel en betrouwbaar internet vanaf 500 Mbps, een uitgebreid aanbod aan televisiezenders in de hoogste kwaliteit (HD- en Ultra HD) en voordelig bellen!

Kijken jullie er al naar uit? Als je al een glasvezel abonnement hebt afgesloten ga je het dit jaar allemaal meemaken. Heb je dit nog niet gedaan, neem dan een abonnement tijdens de aanlegperiode, dan profiteer je nog van € 350,- korting op de aansluitkosten. 

In Veghel-Noord gaan onze schouwers vanaf half mei op pad om bij ieder huishouden samen met de bewoner naar de aansluiting te kijken. Zo’n zes weken na dit bezoek gaan de graafwerkzaamheden in jouw straat van start. Dit zal op z’n vroegst half juni zijn. De planning is dat in Veghel-Noord eind oktober alle huisaansluitingen gereed zijn. 

Om ook de voordelen van glasvezel te ervaren sluit je een abonnement af bij de providers waar we mee samenwerken: TriNed of Tweak. En voor zakelijke abonnementen kun je terecht bij XRC. Zij helpen je graag verder. 

0
Status: 
Binnenkort start de aanleg!

Heb je vragen over de aanleg van glasvezel in Bernheze, dan kan je altijd even een e-mail sturen naar bernheze@e-fiber.nl. De klantenservice van TriNed is bereikbaar via 0880-803030 en van Tweak via info@tweak.nl of 0900-8932543.  XRC is te bereiken via 088-2290493 of via sales@xrc.nlOok ben je van harte welkom bij de TriNed informatiepunten:

  • UCE computers, De Doorgang 11  in Heeswijk-Dinther
  • Strijbosch Store, Heescheweg 29 in Nistelrode
  • glasvezelinformatiepunt op de Hoogstraat in Heesch (tegenover De Misse), op dinsdag van 13:00 tot 17:00 uur