FAQ & Contact Zoek

Uitdagingen tijdens het stormseizoen

22-11-2019

We gaan hard! Samen met onze aannemer SPIE realiseren we elke week weer nieuwe glasvezelaansluitingen in het Land van Cuijk. Het zal je vast opgevallen zijn dat we op verschillende plaatsen aan het graven zijn.

We hebben echter ook te maken met de lokale omstandigheden in het Land van Cuijk. Op sommige plekken gelden de spelregels van het waterschap Aa en Maas. Er mogen dan géén werkzaamheden op of aan de Maasdijk of de regionale keringen plaatsvinden. Dat geldt ook voor de beschermingszone van maximaal 100 meter aan beide zijden van de dijk. Het waterschap hanteert een zogenoemd “stormseizoen” dat loopt van 1 oktober tot 1 april.

Dit betekent dat wij dus sommige woningen en bedrijven pas na 1 april 2020 weer kunnen gaan aansluiten op het glasvezelnetwerk van Land van Cuijk. De desbetreffende woningen hebben hierover per post bericht ontvangen.

Nog vragen?
Voor meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk kun je contact opnemen met aannemer SPIE via landvancuijk@mijnglasvezelaansluiting.nl of 088-3131044.

Heb je nog geen glasvezelabonnement? Het is nog niet te laat. Ga naar e-fiber.nl/vergelijker en ontdek welke provider, met welk abonnement, het beste bij jou past.

Glasvezelnieuws & updates

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

Grote stijging dataverbruik eerste helft 2019

Lees meer

Interview: Datagebruik blijft groeien

Lees meer