FAQ & Contact

Glasvezel voor jouw bedrijf

Voor de zakelijke markt zijn er vele mogelijkheden en diverse providers die maatwerk leveren voor jouw bedrijf. Wil je ook meer dan voldoende bandbreedte voor alle online diensten van je bedrijf? Ga voor glasvezel! Doe de postcodecheck om te achterhalen of zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf beschikbaar is.

 

Dit zijn onze providers

Icoon keuze vrijheid

Een wereld aan mogelijkheden

Icoon keuze vrijheid

Een zakelijk glasvezel abonnement is supersnel, stabiel en betrouwbaar.  Onmisbaar voor elk bedrijf dat vooruit wil, nu en in de toekomst!

 

Razendsnel werken –  Met glasvezel heb je, in tegenstelling tot kabel of DSL een symmetrische verbindingssnelheid. Dit betekent dat je verzend- en ontvangstsnelheid even groot is.  Erg belangrijk nu steeds meer bedrijven grotendeels in de cloud werken.  Ook voor diensten zoals pinnen en camerabewaking is glasvezel een echte uitkomst.

 

Zakelijk bellen – Bellen vanuit elke ruimte of locatie zonder vast toestel is met VoIP heel eenvoudig.  Ook videobellen, zonder vervelende haperingen, is geen enkel probleem met glasvezel. De stabiele en betrouwbare verbinding is ook ideaal voor het gebruik van een CTI-systeem.

 

Flexwerken – Met een IP Virtual Private Network (IP-VPN) verbind je thuiswerkers en vestigingen met een beveiligd en besloten netwerk.

Icoon voor E-Fiber glasvezel veelgestelde vragen

Vragen?

Icoon voor E-Fiber glasvezel veelgestelde vragen

Heb je een vraag over glasvezel? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag hier niet bij? Dan kun je altijd even een e-mail sturen naar info@e-fiber.nl.

 

Bekijk veelgestelde vragen