FAQ & Contact

Dit zijn onze providers in Zeist

We leggen een open glasvezelnetwerk aan: iedere provider mag op dit netwerk haar diensten aanbieden. Dit geeft veel meer keuzevrijheid en persoonlijke aandacht. In Zeist is de keuze reuze. Je hebt keuze uit acht providers. We stellen ze graag hieronder even voor.

 

Logo Fiber Nederland, glasvezel provider

Fiber Nederland

Logo Fiber Nederland, glasvezel provider

Kies het meest complete Alles-in-1 pakket met 1000 Mb/s internet. Kijk meer dan 90 TV kanalen incl. FOX Sports Eredivisie, opnemen, begin gemist, replay TV en honderden films in de videotheek. Maar ook TV kijken via je app in de hele EU.

Alles-in-1 met 1000 Mbits vanaf € 53,95 p/m

Ga naar de website van Fiber Nederland

Glasnet

Glasnet Logo, glasvezel provider

Computers doen ons hart sneller kloppen. Sinds onze jeugd mogen wij menig buur, verre vriend of kennis helpen bij ‘computerproblemen’. Kleine jongens worden groot, maar we doen nog steeds niets liever. We bieden glasvezel en net dat beetje extra: supersnelle service, betrouwbaarheid en krachtige kwaliteit.

Internet + Interactieve TV vanaf € 57,50 p/m

Ga naar de website van Glasnet
Glasnet Logo, glasvezel provider
Multifiber Logo, glasvezel provider

MultiFiber

Multifiber Logo, glasvezel provider

MultiFiber is een jonge provider ontstaan vanuit zakelijk zusterbedrijf WeServe. Jarenlange ervaring met een nieuwe insteek. MultiFiber richt zich op gezinnen met kinderen en 50+. De pakketten die MultiFiber biedt sluiten hier naadloos op aan. Denk aan een lage instap voor een betaalbare prijs en altijd op te hogen pakketten; MultiFiber groeit met u mee.

Alles-in-1 Instap pakket 250 Mbit vanaf € 54,95 p/m

Ga naar de website van MultiFiber

Onvi

Logo Onvi, glasvezel provider

Met glasvezel van Onvi heb je gegarandeerd het allerbeste internet. En samen met Interactieve Televisie van Canal Digitaal in de allerbeste beeld- en geluidskwaliteit bieden we het meest complete en voordelige Internet en TV pakket van Nederland! Stel je eigen pakket samen.

Internet 500 Mbits en Interactieve TV vanaf € 57,50 p/m

Ga naar de website van Onvi
Logo Onvi, glasvezel provider
SNLR Logo, glasvezel provider

SNLR

SNLR Logo, glasvezel provider

SNLR is dé provider voor sneller internet met het oog op ons klimaat en een beter milieu. Als klant van SNLR draag jij daar automatisch aan bij. Wij investeren namelijk in groene initiatieven, dat vinden wij belangrijk! Ga jij ook voor internet dat sneller en groener is?

1.000 Mbits vanaf € 39,50 p/m

Ga naar de website van SNLR

Stipte

Logo Stipte, glasvezel provider

Stipte levert een Alles-in-1 abonnement waar écht alles in zit. Standaard met alle interactieve TV functies zoals opnemen, pauzeren en terugkijken. Standaard met alle zenders, inclusief bijvoorbeeld Eredivisie-voetbal en de BBC zenders. En inclusief de complete installatie door onze monteur die ook uitlegt hoe het een en ander werkt. Zodra hij weggaat, begint het genieten!

Alles-in-1 met 1.000 Mbits vanaf € 69,95 p/m

Ga naar de website van Stipte
Logo Stipte, glasvezel provider
TriNed Logo, glasvezel provider

TriNed

TriNed Logo, glasvezel provider

Wij zijn TriNed, dé glasvezelspecialist bij jou in de buurt. Al meer dan 20 jaar leveren we internet, televisie en telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Bij TriNed kun je televisie kijken via zowel de coaxkabel als een utp-kabel. Zo hoeft er niets te veranderen aan de huidige bekabeling bij jou in huis. Ideaal!

Alles-in-1 vanaf € 59,50 p/m

Ga naar de website van TriNed

Tweak

Tweak Logo, glasvezel provider

Wij zijn een familiebedrijf, ontstaan uit de community rond Tweakers.net. Ons doel: de laatste technologie op het gebied van internet voor een eerlijke prijs. Zonder restricties. Wij zijn inmiddels een volledig internetbedrijf, voor iedereen die waarde hecht aan de laatste technieken op het gebied van internet, telefonie en televisie.

Gigabit Internet Only, bij jaarbetaling vanaf € 32,50 p/m

Ga naar de website van Tweak
Tweak Logo, glasvezel provider
Zeg ja tegen glasvezel icoontje

Ik zeg ja tegen glasvezel, en nu?

Zeg ja tegen glasvezel icoontje

Kijk, daar houden we van! Sluit dan snel een glasvezelpakket af bij een van de bovengenoemde providers. Dankzij deze aanmeldingen weten wij of er voldoende animo is in de gemeente Zeist.

Uiteraard gaat je abonnement pas in, als de glasvezelkabel ook echt in de grond ligt. En komt het netwerk er niet, dan komt het abonnement te vervallen. Maar daar gaan we natuurlijk niet van uit.

Bekijk je mogelijkheden