FAQ & Contact

Dit zijn onze providers

We leggen een open glasvezelnetwerk aan: iedere provider mag op dit netwerk haar diensten aanbieden. Dit geeft veel meer keuzevrijheid.

 

Geniet van de persoonlijke aandacht van kleinere providers, de monteur gaat niet weg voordat alles werkt. En doordat er steeds meer providers bij komen en ze de concurrentie met elkaar aangaan, krijg jij altijd de scherpste prijs.

 

TriNed Logo, glasvezel provider

TRINED

TriNed Logo, glasvezel provider

Al 20 jaar, sinds 1999 leveren wij internet, televisie en telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij een van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden.

Heb je vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar. Bel naar 0880 80 3030 of stuur ons een chatbericht via Facebook. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Waarom Trined?

– Al 20 jaar onafhankelijke Glasvezel provider
– Overstappen zo geregeld
– Gratis basis installatie

 

Meer over Trined

TWEAK

Tweak Logo, glasvezel provider

Tweak is een klein familiebedrijf uit de polder. Wij bevorderen keuzevrijheid en innovatie door zelf onze eigen technische oplossingen te bouwen en zo min mogelijk uit te besteden aan andere bedrijven. Onze eigen technische dienst bouwt het netwerk van de toekomst en de servicedesk heeft korte lijntjes met het hele bedrijf.

We groeien hard, maar zullen altijd onszelf blijven. Een eigenwijze, technisch geörienteerde club internetliefhebbers die het opnemen tegen de internetreuzen van Nederland.

Waarom TWEAK?

– Altijd Gigabit internet
– Betaal per jaar voor flinke korting
– Eigen servicedesk en technische dienst

 

Meer over Tweak
Tweak Logo, glasvezel provider
Glasnet Logo, glasvezel provider

Glasnet

Glasnet Logo, glasvezel provider

Vrijwel elke provider levert tegenwoordig internet, televisie en telefonie. Wat je niet overal ervaart is het enthousiasme en de vriendelijkheid waarmee je wordt geholpen bij het afsluiten van pakketten of het oplossen van problemen. Wij brengen daar verandering in! Bij Glasnet sta jij op de eerste plaats. Ben je nu ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Geef ons dan een belletje en laat je verrassen.

Waarom Glasnet?

– Bellen? Gemiddelde wachttijd van 0 minuten
– GRATIS installatie monteur
– GRATIS FOX Sports Eredivisie

 

Meer over Glasnet

SNLR

SNLR Logo, glasvezel provider

SNLR is dé provider voor sneller internet met het oog op ons klimaat en een beter milieu. Als klant van SNLR draag jij daar automatisch aan bij. Wij investeren namelijk in groene initiatieven, dat vinden wij belangrijk! Daarnaast leveren wij al onze klanten standaard 1.000 Mbps. Kies jij ook voor internet dat sneller groener én glasvezel is?

Waarom SNLR?

– Het netwerk van en voor de toekomst
– Groenste glasvezelprovider
– Op naar een beter klimaat

 

Meer over SNLR
SNLR Logo, glasvezel provider
Logo Onvi, glasvezel provider

Onvi

Logo Onvi, glasvezel provider

Met glasvezel van Onvi heb je gegarandeerd het allersnelste internet. En met Interactieve televisie van Canal Digitaal in de allerbeste beeld- en geluidskwaliteit bieden wij het meest complete en voordelig(st)e Internet en TV pakket van Nederland! Doe nu de postcodecheck en bekijk de mogelijkheden op jouw adres.

Waarom Onvi?

– Het meest complete pakket van Nederland
– Bij 24 maanden geen eenmalige/borg kosten
– Ruime openingstijden klantenservice – 7 dagen per week

 

Meer over Onvi

MultiFiber

Multifiber Logo, glasvezel provider

MultiFiber is een gerenommeerde marktspeler in de wereld van glasvezelprojecten. Wij leveren een zeer compleet pakket aan internetdiensten, beheren een eigen televisieplatform en bellen op de meest betrouwbare en veilige netwerken in Nederland. MultiFiber biedt uitstekende dienstverlening tegen een eerlijke prijs.

Waarom MultiFiber?

– Gratis Fox Sports Eredivisie
– Gratis telefoonlijn
– Vast IP-adres

 

Meer over MultiFiber
Multifiber Logo, glasvezel provider
Logo Stipte, glasvezel provider

Stipte

Logo Stipte, glasvezel provider

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij uw full-service provider Stipte kan het echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland. En stap vandaag nog over.

Waarom Stipte?

– Het meest complete pakket
– Compleet geïnstalleerd
– Maximale snelheid

Meer over Stipte

Fiber Nederland

Logo Fiber Nederland, glasvezel provider

Wij zijn Fiber Nederland en doen de hele dag niets anders dan u het snelste internet, vast bellen en meest complete interactieve TV pakket te leveren voor een faire prijs. U krijgt van ons een de betrouwbare Fritz!Box draadloze router voor goed WiFi bereik in de hele woning. TV is inclusief opnemen, pauzeren, begin gemist, replay TV en via de App in heel Europa te gebruiken. Geen verborgen kosten en geen gedoe.

Waarom Fiber?

– Internet 1000 Mb/s  up- en downloaden
– Interactieve TV met gratis Fox Sports Eredivisie
– Goede service en geen gedoe

Meer over Fiber Nederland
Logo Fiber Nederland, glasvezel provider

Zeg ja tegen glasvezel

Benieuwd naar wat glasvezel jou kan bieden? Jij kiest welke provider er bij jou past. Een gigantische bak aan data, met of zonder telefonie en maandelijks up- of downgrade mogelijk.

 

Bekijk je mogelijkheden