FAQ & Contact Zoek

Glasvezel? Wat nu?

Op dit moment leggen we glasvezel aan in jouw buurt. Iedereen praat er al over en daarom nodigen wij je uit om een informatieve bijeenkomst te bezoeken. We leggen je dan uit hoe de aanleg in z’n werk gaat. Je maakt kennis met de providers en hun scherpe prijzen voor internet, telefoon en tv.

Zorgeloos overstappen

Het internetgebruik is nog nooit zo hoog geweest als nu. En de groei gaat de komende jaren alleen maar door. Daarom krijgt heel Nederland glasvezel en nu is jouw buurt aan de beurt. Door glasvezel geniet je nu én in de toekomst van probleemloos internet en tv. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst.

We komen naar je toe
We vinden het belangrijk dat bewoners zorgeloos overstappen op glasvezel. De providers helpen bewoners daar al vele jaren bij. Laat je vrijblijvend informeren. Je beslist daarna zelf of je glasvezel gaat gebruiken. Hieronder staan de steden en dorpen waar en wanneer je de providers kunt bezoeken.

 

Bekijk de mogelijkheden

Wat wil je? Een Alles-in-1 pakket met extra zenders of ga je voor de laagste prijs? Een provider die naast telefonie, televisie en internet ook domotica en bijbehorende apparatuur biedt? Het kan allemaal. Kies een pakket bij een provider die bij je past. Allemaal bieden ze een supersnelle verbinding via een uiterst betrouwbaar netwerk – daar zorgen wij voor.

Bekijk de pakketten