FAQ & Contact Zoek

Betaal per jaar voor flinke korting

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Tweak is een klein familiebedrijf uit de polder. Wij bevorderen keuzevrijheid en innovatie door zelf onze eigen technische oplossingen te bouwen en zo min mogelijk uit te besteden aan andere bedrijven. Onze eigen technische dienst bouwt het netwerk van de toekomst en de servicedesk heeft korte lijntjes met het hele bedrijf. Een eigenwijze, technisch geörienteerde club internetliefhebbers die het opnemen tegen de internetreuzen van Nederland.

Voordelen Tweak

Tweak Logo, glasvezel provider
  • Altijd Gigabit internet
  • Betaal per jaar voor flinke korting
  • Eigen servicedesk en technische dienst
Check het aanbod
Tweak Logo, glasvezel provider
Canal Digitaal E-Fiber

Televisie kijken met Tweak

Canal Digitaal E-Fiber

Bij Tweak kijk je televisie via Canal Digitaal. Met Canal Digitaal mis je nooit meer jouw favoriete Nederlandse tv-programma’s. Van Nederlandse actualiteiten, oer-Hollands amusement tot geweldige sportprestaties van onze Hollandse helden. Jouw favoriete programma’s kijk je op welk scherm je wilt: via je tv, laptop, tablet of smartphone. In het Basis HD pakket krijg je al ruim 80 zenders, waarvan 58 in HD.

Bekijk het zenderoverzicht

Waarom glasvezel?

We gebruiken steeds meer data. Daarom is het belangrijk dat we gebruik maken van een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit. Glasvezel is hét antwoord op supersnel internet. Nu en in de toekomst.

Lees meer