FAQ & Contact Zoek

Geen gedoe, wij regelen je overstap

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Al meer dan 24 jaar leveren wij internet, televisie en telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij een van de meest ervaren internetproviders op gebied van glasvezel geworden.

Voordelen TriNed

• In alle kamers tv vanaf 12,50 p/mnd;
• Provider met meer dan 20 jaar ervaring;
• Altijd direct een persoon aan de lijn.

Check het aanbod
Canal Digital

Televisiekijken met TriNed

Canal Digital

Omdat TriNed gebruik maakt van digitale televisie via coax, kun je televisiekijken zonder verplichte ontvanger en op meerdere televisies tegelijkertijd zonder dat je daarvoor extra abonnementskosten betaalt. Je televisie hoeft alleen maar de DVB-C techniek te ondersteunen, de internationale standaard voor digitale televisie.

De interactieve diensten van TriNed bieden je ook vele mogelijkheden. Met een interactieve ontvanger kijk je televisie zonder ingebouwde digitale ontvanger of wanneer gebruik van coaxbekabeling niet mogelijk is.

Bekijk het zenderoverzicht

Waarom glasvezel?

We gebruiken steeds meer data. Daarom is het belangrijk dat we gebruik maken van een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit. Glasvezel is hét antwoord op supersnel internet. Nu en in de toekomst.

Lees meer

De voordelen van glasvezel

Verbonden met jouw wereld

Internet verbindt ons meer dan ooit. Een videogesprek met opa en oma vanuit Australië, op afstand je dokter consulteren of online colleges volgen.

Lees meer

Lief voor het milieu

Glasvezel kost 60% minder energie en kan niet uitzetten, oxideren of onze aarde op welke manier dan ook aantasten.

Lees meer

Supersnel, betrouwbaar internet

50x zo snel downloaden en uploaden. Zonder hapering of storing. Hoeveel huisgenoten er ook online zijn.

Lees meer