FAQ & Contact Zoek

Onafhankelijk, veiligheid & privacy

Het is feest bij Freedom! Freedom Internet glasvezel is zojuist met een 8 voor de derde keer door de Consumentenbond uitgeroepen tot de Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’! Een topprestatie waar we heel erg trots op zijn.

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Freedom is de nieuwste provider van Nederland. Wij zijn onafhankelijk en bieden kwaliteit, privacy en security. Freedom Internet strijdt voor een vrij, open en toegankelijk internet. Wij leveren internetverbindingen en innovatieve online diensten aan particulieren en de kleinzakelijke markt. Onze technische helpdesk ontzorgt en gaat door tot de klus klaar is. Sluit je nu aan bij Freedom!

 

Voordelen Freedom

  • Betrokken, veilig & strijdt voor jouw privacy
  • Eigen klantenservice zonder belscript
  • Inclusief gratis domeinnaam

Freedom Internet glasvezel is met een 8 voor de derde keer door de Consumentenbond uitgeroepen tot de Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’! Een topprestatie waar we heel erg trots op zijn.

Check het aanbod
Canal Digitaal E-Fiber

Televisie kijken met Freedom

Canal Digitaal E-Fiber

Bij Freedom kijk je televisie via Canal Digitaal. Met Canal Digitaal mis je nooit meer jouw favoriete Nederlandse tv-programma’s. Van Nederlandse actualiteiten, oer-Hollands amusement tot geweldige sportprestaties van onze Hollandse helden. Jouw favoriete programma’s kijk je op welk scherm je wilt: via je tv, laptop, tablet of smartphone. In het Basis HD pakket krijg je al ruim 80 zenders, waarvan 58 in HD.

Bekijk het zenderoverzicht

Waarom glasvezel?

We gebruiken steeds meer data. Daarom is het belangrijk dat we gebruik maken van een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit. Glasvezel is hét antwoord op supersnel internet. Nu en in de toekomst.

Meer informatie

De voordelen van glasvezel

Supersnel, betrouwbaar internet

Met glasvezel geniet je van 20 keer sneller internet dan met andere verbindingen. Zonder haperingen of storingen. Je deelt de kabel alleen met je huisgenoten en niet met de hele buurt.

Lees meer

Klaar voor de toekomst

Samen tv kijken in super-ultra-HD, je favoriete series bingen, virtueel aanschuiven bij hybride vergaderingen met je eigen hologram. En dat allemaal tegelijk, in steeds hogere kwaliteit.

Lees meer

Meerwaarde voor je huis

Glasvezel vergroot je woonplezier. De allersnelste wifi, die heb jij. En mocht je verhuizen, dan maakt glasvezel je woning zeker aantrekkelijker voor toekomstige bewoners.

Lees meer