FAQ & Contact Zoek

Onafhankelijk, veiligheid & privacy

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Freedom is de nieuwste provider van Nederland. Wij zijn onafhankelijk en bieden kwaliteit, privacy en security. Freedom Internet strijdt voor een vrij, open en toegankelijk internet. Wij leveren internetverbindingen en innovatieve online diensten aan particulieren en de kleinzakelijke markt. Onze technische helpdesk ontzorgt en gaat door tot de klus klaar is. Sluit je nu aan bij Freedom!

 

Voordelen Freedom

Freedom Internet
  • Betrokken, veilig & strijdt voor jouw privacy
  • Eigen klantenservice zonder belscript
  • Inclusief gratis domeinnaam

Freedom Internet is met een 8,3 gemiddeld door de Consumentenbond uitgeroepen tot “de beste Alles-in-1 Provider”!

Check het aanbod
Freedom Internet
Canal Digitaal E-Fiber

Televisie kijken met Freedom

Canal Digitaal E-Fiber

Bij Freedom kijk je televisie via Canal Digitaal. Met Canal Digitaal mis je nooit meer jouw favoriete Nederlandse tv-programma’s. Van Nederlandse actualiteiten, oer-Hollands amusement tot geweldige sportprestaties van onze Hollandse helden. Jouw favoriete programma’s kijk je op welk scherm je wilt: via je tv, laptop, tablet of smartphone. In het Basis HD pakket krijg je al ruim 80 zenders, waarvan 58 in HD.

Bekijk het zenderoverzicht

Waarom glasvezel?

We gebruiken steeds meer data. Daarom is het belangrijk dat we gebruik maken van een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit. Glasvezel is hét antwoord op supersnel internet. Nu en in de toekomst.

Meer informatie