FAQ & Contact Zoek
Particulier
Zakelijk

Glasvezel voor Sittard-Geleen

Yes, de aanleg van het glasvezelnetwerk is in volle gang. Straks kan de hele gemeente Sittard-Geleen genieten van het allersnelste en meest stabiele netwerk van Nederland. Ontdek hier alles over het nieuwe netwerk. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemers Zener en Circet, in opdracht van E-Fiber.

Nieuws

Heb je vragen? Kom even langs.

Heb je vragen? Kom even langs.

Alles wat je moet weten over de ongekende mogelijkheden van glasvezel en de aanleg in jouw straat. We kunnen ons voorstellen dat de aanleg vragen kan oproepen. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met een glasvezelabonnement? Of heb je behoefte aan advies over welk pakket of welke provider bij jou past? De experts staan voor je klaar!

 

Kom naar het glasvezelspreekuur

 • Wekelijks op dinsdag in Buurtcentrum Limbrichterveld, Eisenhowerstraat 724, Sittard.
 • Wekelijks op donderdag in Computer Center Geleen, Rijksweg Centrum 73, Geleen.

Overal geldt een inloop van 10.00 – 12.00 uur.

 

Waarom glasvezel?

Klaar voor de toekomst

Het internetgebruik neemt enorm toe en de bestaande netwerken hebben daar de grootste moeite mee. Daarom hebben we glasvezel nodig.

Lees meer

Lief voor het milieu

Glasvezel kost 60% minder energie en kan niet uitzetten, oxideren of onze aarde op welke manier dan ook aantasten.

Lees meer

Supersnel, betrouwbaar internet

20x zo snel downloaden en uploaden. Zonder haperingen of storingen. Hoeveel huisgenoten er ook online zijn.

Lees meer

Kies het pakket dat bij je past

Een Internet Only abonnement of wil je een Alles-in-1 pakket met extra zenders of ga je voor de laagste prijs? Kies het pakket dat bij je past. Dat kan bij alle providers die hun diensten in Sittard-Geleen via ons supersnelle en uiterst betrouwbare E-Fiber netwerk aanbieden. Zet jouw opties op een rij via onze handige provider-vergelijker.

Bekijk het aanbod

Stap zorgeloos over

De aanleg van het glasvezelnetwerk in jouw buurt is in volle gang. Dat roept vaak vragen op. En wij willen die graag beantwoorden. Daarom organiseren we verschillende informatieve bijeenkomsten. We leggen je dan uit hoe de aanleg in z’n werk gaat en je maakt kennis met de providers.

Het gebruik van internet groeide nog nooit zo snel. En die snelle groei gaat in de toekomst gewoon door. Daarom krijgt heel Nederland glasvezel en nu is jóúw buurt aan de beurt.

We vinden het belangrijk dat bewoners zorgeloos overstappen op glasvezel. De providers en wij helpen de bewoners daar al vele jaren bij. Laat je vrijblijvend informeren. Je beslist daarna zelf of je glasvezel gaat gebruiken.

Bekijk de bijeenkomsten

Ervaringen

 • Het verhaal van Het nieuwe televisiekijken

  "Toenemend dataverbruik maakt glasvezel onmisbaar"

 • E-Fiber logo

  Het verhaal van E-Fiber

  "Jouw wereld, blijf verbonden"

 • Het verhaal van De aanleg

  "Binnen een dag is de straat weer dicht, alsof er niets is gebeurd."

Glasvezelplanning - graven

De aanleg

Glasvezelplanning - graven

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Sittard-Geleen is in volle gang. De schouwers gaan langs de deuren om samen met de bewoners te bepalen waar de glasvezelaansluiting in huis komt. De eerste meters zijn al gegraven in 17 gebieden en de komende tijd zullen er straten open gaan in de overige 2 gebieden, om de graafwerkzaamheden uit te voeren. Als bewoner word je tijdig per post geïnformeerd wanneer jouw straat open gaat.

Planning
We hebben Sittard-Geleen verdeeld in 19 gebieden. Benieuwd naar de verschillende gebieden en de planning hiervan? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Planning Sittard-Geleen

Vragen over de aanleg?

In Sittard-Geleen legt aannemer Zener samen met aannemer Circet het glasvezelnetwerk aan. De aanleg wordt gerealiseerd in fases en de gemeente is verdeeld in totaal 19 gebieden.

Heb je een vraag over de aanleg? Neem dan contact op met de aannemer van jouw gebied.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past. In sommige wijken gaan onze glasvezeladviseurs langs de deuren om je te informeren over de mogelijkheden van het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Meer informatie over onze glasvezeladviseurs vind je hier.

Maak een afspraak

Glasvezelnieuws

Sittard-Geleen open voor glasvezelnetwerk

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer

Gaat 5G het vaste glasvezelnetwerk vervangen?

Lees meer

Eerste glasvezelcentrale in Sittard-Geleen

Lees meer

Yes! Sittard-Geleen krijgt glasvezel.

Lees meer