FAQ & Contact Zoek
Particulier
Zakelijk

Glasvezel in Moerdijk

Yes, de aanleg van het glasvezelnetwerk is in volle gang. Straks kan de hele gemeente Moerdijk genieten van het allersnelste en meest stabiele internet van Nederland. Ontdek hier alles over het nieuwe netwerk.

Om gebruik te kunnen maken van dit supersnelle netwerk, heb je een glasvezelabonnement nodig. Benieuwd naar wat glasvezel jou kan bieden? Jij kiest welke provider bij jou past.

De aanleg

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Moerdijk is in volle gang. Van de tien gebieden zijn de graafwerkzaamheden bij zeven gebieden afgerond. Een aantal gebieden zijn al aangesloten op het supersnelle netwerk! De komende tijd zullen er in de overige drie gebieden straten open gaan om de graafwerkzaamheden uit te voeren. Als bewoner word je tijdig per post geïnformeerd wanneer jouw straat open gaat.

Planning
We hebben Moerdijk verdeeld in 10 gebieden. Benieuwd naar de verschillende gebieden en de planning hiervan? Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Planning Moerdijk

Waarom glasvezel?

Klaar voor de toekomst

Samen TV kijken in super ultra HD, VR gamen en nog veel meer. Niks doen met onze groeiende dorst naar data is geen optie.

Lees meer

Lief voor het milieu

Glasvezel kost 60% minder energie en kan niet uitzetten, oxideren of onze aarde op welke manier dan ook aantasten.

Lees meer

Supersnel, betrouwbaar internet

20x zo snel downloaden en uploaden. Zonder haperingen of storingen. Hoeveel huisgenoten er ook online zijn.

Lees meer

Stap zorgeloos over

De aanleg van het glasvezelnetwerk in jouw buurt is in volle gang. Dat roept vaak vragen op. En wij willen die graag beantwoorden. Daarom organiseren we verschillende informatieve bijeenkomsten. We leggen je dan uit hoe de aanleg in z’n werk gaat en je maakt kennis met de providers.

Het gebruik van internet groeide nog nooit zo snel. En die snelle groei gaat in de toekomst gewoon door. Daarom krijgt heel Nederland glasvezel en nu is jóúw buurt aan de beurt.

We vinden het belangrijk dat bewoners zorgeloos overstappen op glasvezel. De providers en wij helpen de bewoners daar al vele jaren bij. Laat je vrijblijvend informeren. Je beslist daarna zelf of je glasvezel gaat gebruiken.

Bekijk de bijeenkomsten

Kies het pakket dat bij je past

Een Internet Only abonnement of wil je een Alles-in-1 pakket met extra zenders of ga je voor de laagste prijs? Kies het pakket dat bij je past. Dat kan bij alle providers die hun diensten in Moerdijk via ons supersnelle en uiterst betrouwbare E-Fiber netwerk aanbieden. Zet jouw opties op een rij via onze handige provider-vergelijker.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

 • Het verhaal van Het nieuwe televisiekijken

  "Toenemend dataverbruik maakt glasvezel onmisbaar"

 • E-Fiber logo

  Het verhaal van E-Fiber

  "Jouw wereld, blijf verbonden"

 • Het verhaal van De aanleg

  "Binnen een dag is de straat weer dicht, alsof er niets is gebeurd."

Vragen over de aanleg?

In Moerdijk legt aannemer Circet (voorheen NKM) het glasvezelnetwerk aan. De aanleg wordt gerealiseerd in fases en de gemeente is verdeeld in totaal tien gebieden.

Heb je een vraag over de aanleg? Neem dan contact op met de aannemer via 088–181 82 28 of mail naar e-fiber.veenendaal@circet.nl.

 

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past. In sommige wijken gaan onze glasvezeladviseurs langs de deuren om je te informeren over de mogelijkheden van het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Meer informatie over onze glasvezeladviseurs vind je hier.

Maak een afspraak

Glasvezelnieuws

Aanleg symbolisch van start in Moerdijk

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

Ik neem mijn buurtbewoners graag mee in de wereld van glasvezel!

Lees meer

Goed nieuws, gemeente Moerdijk krijgt glasvezel!

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer

Kan ik mijn oude Ziggo e-mail adres meenemen naar de nieuwe provider?

Lees meer

Kan ik mijn oude KPN e-mail adres meenemen naar de nieuwe provider?

Lees meer

Gaat 5G het vaste glasvezelnetwerk vervangen?

Lees meer

Freedom Internet nu ook beschikbaar

Lees meer

Eerste aansluiting in Moerdijk geactiveerd

Lees meer