FAQ & Contact Zoek
Particulier
Zakelijk

Glasvezel voor Gorinchem

De aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk in Gorinchem is gestart! Straks kan de hele gemeente Gorinchem genieten van het allersnelste en meest stabiele internet van Nederland. Ontdek hier alles over het nieuwe netwerk.

 

Om gebruik te kunnen maken van dit supersnelle netwerk, heb je een glasvezelabonnement nodig. Benieuwd naar wat glasvezel jou kan bieden? Jij kiest welke provider bij jou past.

Nieuws

Glasvezelspreekuren: open voor vragen

Glasvezelspreekuren: open voor vragen

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met een glasvezelabonnement? Of heb je behoefte aan advies over welk pakket of welke provider bij jou past? De glasvezelexperts vertellen je graag meer. Heb je vragen? Kom dan naar het glasvezelspreekuur.

Onze glasvezelexperts vertellen je graag alles over de aanleg en alle mogelijkheden van het nieuwe glasvezelnetwerk. Wekelijks op donderdag in De Heul, Nieuwe Hoven 141 in Gorinchem. Inloop van 14.00 – 18.00 uur.

Graag tot dan!

Glasvezelplanning - graven

De aanleg

Glasvezelplanning - graven

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Gorinchem is gestart. De eerste meters worden gegraven en de schouwers gaan langs de deuren om samen met de inwoners te bepalen waar de glasvezelaansluiting in huis komt. De komende tijd zullen er in de overige gebieden straten open gaan om de graafwerkzaamheden uit te voeren. Als bewoner word je tijdig per post geïnformeerd wanneer jouw straat open gaat.

Planning
We hebben Gorinchem verdeeld in acht gebieden. Benieuwd naar de verdeling van de gebieden en de planning hiervan? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Planning Gorinchem

Waarom glasvezel?

Klaar voor de toekomst

Samen TV kijken in super ultra HD, VR gamen en nog veel meer. Niks doen met onze groeiende dorst naar data is geen optie.

Lees meer

Lief voor het milieu

Glasvezel kost 60% minder energie en kan niet uitzetten, oxideren of onze aarde op welke manier dan ook aantasten.

Lees meer

Supersnel, betrouwbaar internet

20x zo snel downloaden en uploaden. Zonder haperingen of storingen. Hoeveel huisgenoten er ook online zijn.

Lees meer

Stap zorgeloos over

De aanleg van het glasvezelnetwerk in jouw buurt is in volle gang. Dat roept vaak vragen op. En wij willen die graag beantwoorden. Daarom organiseren we verschillende informatieve bijeenkomsten. We leggen je dan uit hoe de aanleg in z’n werk gaat en je maakt kennis met de providers.

Het gebruik van internet groeide nog nooit zo snel. En die snelle groei gaat in de toekomst gewoon door. Daarom krijgt heel Nederland glasvezel en nu is jóúw buurt aan de beurt.

We vinden het belangrijk dat bewoners zorgeloos overstappen op glasvezel. De providers en wij helpen de bewoners daar al vele jaren bij. Laat je vrijblijvend informeren. Je beslist daarna zelf of je glasvezel gaat gebruiken.

Bekijk de bijeenkomsten

Glasvezel is de toekomst

We zijn steeds meer online en ons internetgebruik neemt in Nederland jaarlijks met 40% toe, onze huidige netwerken kunnen deze groei niet aan. Met glasvezel heb je toegang tot het snelste en meest stabiele netwerk van Nederland. Zeker in deze tijd waarin we steeds meer thuis online zijn om te werken, te winkelen of te ontspannen, is dit een must.

Alles over glasvezel

Kies het pakket dat bij je past

Een Internet Only abonnement of wil je een Alles-in-1 pakket met extra zenders of ga je voor de laagste prijs? Kies het pakket dat bij je past. Dat kan bij alle providers die hun diensten in Gorinchem via ons supersnelle en uiterst betrouwbare E-Fiber netwerk aanbieden. Zet jouw opties op een rij via onze handige provider-vergelijker.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

 • E-Fiber logo

  Het verhaal van E-Fiber

  "Jouw wereld, blijf verbonden"

 • Het verhaal van Het nieuwe televisiekijken

  "Toenemend dataverbruik maakt glasvezel onmisbaar"

 • Het verhaal van De aanleg

  "Binnen een dag is de straat weer dicht, alsof er niets is gebeurd."

Vragen over de aanleg?

In Gorinchem legt aannemer BAM het glasvezelnetwerk aan. Een internationale speler die gespecialiseerd is in de aanleg van telecominfrastructuur, waaronder glasvezel. De aanleg wordt gerealiseerd in fases en de gemeente is verdeeld in totaal drie gebieden.

Heb je een vraag over de aanleg? Neem dan contact op met de aannemer via 085-047 9062 (bereikbaar tussen 08:30 – 12:30 en 13:00 – 16:00 uur) of mail: glasvezel@bam.com. Kijk voor meer informatie op BAM.nl.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past. In sommige wijken gaan onze glasvezeladviseurs langs de deuren om je te informeren over de mogelijkheden van het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Meer informatie over onze glasvezeladviseurs vind je hier.

Maak een afspraak

Glasvezelnieuws

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

Gemeente Gorinchem krijgt een glasvezelnetwerk

Lees meer

Eerste schop in de grond: start aanleg glasvezelnetwerk in Gorinchem

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer