FAQ & Contact Zoek
Particulier
Zakelijk

Glasvezel voor Gorinchem

De voorbereidingen voor de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk in Gorinchem zijn gestart! Straks kan de hele gemeente Gorinchem genieten van het allersnelste en meest stabiele internet van Nederland. Ontdek hier alles over het nieuwe netwerk.

 

Om gebruik te kunnen maken van dit supersnelle netwerk, heb je een glasvezelabonnement nodig. Benieuwd naar wat glasvezel jou kan bieden? Jij kiest welke provider bij jou past.

Nieuws

Eerste schop in de grond: start aanleg glasvezelnetwerk in Gorinchem

Eerste schop in de grond: start aanleg glasvezelnetwerk in Gorinchem

Het moment is daar: het glasvezelnetwerk in gemeente Gorinchem wordt aangelegd. Op 2 juni is symbolisch de eerste schop in de grond gegaan om de aanleg van het glasvezelnetwerk af te trappen. Naar verwachting is iedereen binnen het aanleggebied in het tweede kwartaal van 2024 aangesloten op het nieuwe netwerk.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Nieuws

Glasvezel webinar (herhaling)

Glasvezel webinar (herhaling)

De aanleg van het glasvezelnetwerk kan vragen oproepen. Dat snappen we!

De eerste webinar over de aanleg van het glasvezelnetwerk in Gorinchem heeft reeds plaatsgevonden. Heb je dit gemist? Dan is het mogelijk de herhaling te bekijken. Tijdens de eerste 15 minuten vertellen wij je door middel van een video alles over de mogelijkheden en voordelen van glasvezel.

Klik hier voor de herhaling.

Heb je vragen? Mail dan jouw vraag aan info@e-fiber.nl.

De aanleg

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Gorinchem is gestart. De eerste meters worden gegraven en de schouwers gaan langs de deuren om samen met de inwoners te bepalen waar de glasvezelaansluiting in huis komt.

Planning
We hebben Gorinchem verdeeld in acht gebieden. Benieuwd naar de verdeling van de gebieden en de planning hiervan? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Planning Gorinchem

Waarom glasvezel?

Klaar voor de toekomst

Samen TV kijken in super ultra HD, VR gamen en nog veel meer. Niks doen met onze groeiende dorst naar data is geen optie.

Lees meer

Lief voor het milieu

Glasvezel kost 60% minder energie en kan niet uitzetten, oxideren of onze aarde op welke manier dan ook aantasten.

Lees meer

Supersnel, betrouwbaar internet

20x zo snel downloaden en uploaden. Zonder haperingen of storingen. Hoeveel huisgenoten er ook online zijn.

Lees meer

Glasvezel is de toekomst

We zijn steeds meer online en ons internetgebruik neemt in Nederland jaarlijks met 40% toe, onze huidige netwerken kunnen deze groei niet aan. Met glasvezel heb je toegang tot het snelste en meest stabiele netwerk van Nederland. Zeker in deze tijd waarin we steeds meer thuis online zijn om te werken, te winkelen of te ontspannen, is dit een must.

Alles over glasvezel

Kies het pakket dat bij je past

Een Internet Only abonnement of wil je een Alles-in-1 pakket met extra zenders of ga je voor de laagste prijs? Kies het pakket dat bij je past. Dat kan bij alle providers die hun diensten in Gorinchem via ons supersnelle en uiterst betrouwbare E-Fiber netwerk aanbieden. Zet jouw opties op een rij via onze handige provider-vergelijker.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

 • E-Fiber logo

  Het verhaal van E-Fiber

  "Jouw wereld, blijf verbonden"

 • Het verhaal van Het nieuwe televisiekijken

  "Toenemend dataverbruik maakt glasvezel onmisbaar"

 • Het verhaal van De aanleg

  "Binnen een dag is de straat weer dicht, alsof er niets is gebeurd."

Vragen over de aanleg?

In Gorinchem legt aannemer BAM het glasvezelnetwerk aan. Een internationale speler die gespecialiseerd is in de aanleg van telecominfrastructuur, waaronder glasvezel. De aanleg wordt gerealiseerd in fases en de gemeente is verdeeld in totaal drie gebieden.

Heb je een vraag over de aanleg? Neem dan contact op met de aannemer via 085-047 9062 (bereikbaar tussen 08:30 – 12:30 en 13:00 – 16:00 uur) of mail: glasvezel@bam.com. Kijk voor meer informatie op BAM.nl.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past. In sommige wijken gaan onze glasvezeladviseurs langs de deuren om je te informeren over de mogelijkheden van het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Meer informatie over onze glasvezeladviseurs vind je hier.

Maak een afspraak

Glasvezelnieuws

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer