FAQ & Contact Zoek
Particulier
Zakelijk

Glasvezel voor Castricum

De aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk in Castricum is gestart! Straks kan de hele gemeente Castricum genieten van het allersnelste en meest stabiele internet van Nederland. Ontdek hier alles over het nieuwe netwerk.

 

Om gebruik te kunnen maken van dit supersnelle netwerk, heb je een glasvezelabonnement nodig. Benieuwd naar wat glasvezel jou kan bieden? Jij kiest welke provider bij jou past.

Glasvezelplanning - graven

De aanleg

Glasvezelplanning - graven

Goed nieuws! De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Castricum is van start gegaan. De eerste meters worden gegraven en vervolgens gaan de schouwers dan langs de deuren om samen met de inwoners te bepalen waar de glasvezelaansluiting in huis komt.

Planning
We hebben Castricum verdeeld in zeven gebieden. Benieuwd naar de verdeling van de gebieden en de planning hiervan? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Planning Castricum

Waarom glasvezel?

Klaar voor de toekomst

Samen TV kijken in super ultra HD, VR gamen en nog veel meer. Niks doen met onze groeiende dorst naar data is geen optie.

Lees meer

Lief voor het milieu

Glasvezel kost 60% minder energie en kan niet uitzetten, oxideren of onze aarde op welke manier dan ook aantasten.

Lees meer

Supersnel, betrouwbaar internet

20x zo snel downloaden en uploaden. Zonder haperingen of storingen. Hoeveel huisgenoten er ook online zijn.

Lees meer

Stap zorgeloos over

De aanleg van het glasvezelnetwerk in jouw buurt is in volle gang. Dat roept vaak vragen op. En wij willen die graag beantwoorden. Daarom organiseren we verschillende informatieve bijeenkomsten. We leggen je dan uit hoe de aanleg in z’n werk gaat en je maakt kennis met de providers.

Het gebruik van internet groeide nog nooit zo snel. En die snelle groei gaat in de toekomst gewoon door. Daarom krijgt heel Nederland glasvezel en nu is jóúw buurt aan de beurt.

We vinden het belangrijk dat bewoners zorgeloos overstappen op glasvezel. De providers en wij helpen de bewoners daar al vele jaren bij. Laat je vrijblijvend informeren. Je beslist daarna zelf of je glasvezel gaat gebruiken.

Bekijk de bijeenkomsten

Glasvezel is de toekomst

We zijn steeds meer online en ons internetgebruik neemt in Nederland jaarlijks met 40% toe, onze huidige netwerken kunnen deze groei niet aan. Met glasvezel heb je toegang tot het snelste en meest stabiele netwerk van Nederland. Zeker in deze tijd waarin we steeds meer thuis online zijn, om te werken, te winkelen of te ontspannen, is dit een must.

Alles over glasvezel

Kies het pakket dat bij je past

Een Internet Only abonnement of wil je een Alles-in-1 pakket met extra zenders of ga je voor de laagste prijs? Kies het pakket dat bij je past. Dat kan bij alle providers die hun diensten in Castricum via ons supersnelle en uiterst betrouwbare E-Fiber netwerk aanbieden. Zet jouw opties op een rij via onze handige provider-vergelijker.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

 • E-Fiber logo

  Het verhaal van E-Fiber

  "Jouw wereld, blijf verbonden"

 • Het verhaal van Het nieuwe televisiekijken

  "Toenemend dataverbruik maakt glasvezel onmisbaar"

 • Het verhaal van De aanleg

  "Binnen een dag is de straat weer dicht, alsof er niets is gebeurd."

Vragen over de aanleg?

In Castricum legt aannemer BAM het glasvezelnetwerk aan. Een internationale speler die gespecialiseerd is in de aanleg van telecominfrastructuur, waaronder glasvezel. De aanleg wordt gerealiseerd in fases en de gemeente is verdeeld in totaal zeven gebieden.

Heb je een vraag over de aanleg? Neem dan contact op met de aannemer via 085-047 9062 (bereikbaar tussen 08:30 – 12:30 en 13:00 – 16:00 uur) of mail naar glasvezel@bam.com. Kijk voor meer informatie op BAM.nl.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past. In sommige wijken gaan onze glasvezeladviseurs langs de deuren om je te informeren over de mogelijkheden van het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Meer informatie over onze glasvezeladviseurs vind je hier.

Maak een afspraak

Glasvezelnieuws

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer

E-mailadres en overstappen op glasvezel

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

Kan ik mijn oude Ziggo e-mail adres meenemen naar de nieuwe provider?

Lees meer