FAQ & Contact Zoek
Particulier
Zakelijk

Glasvezel voor Bergen (NH)

Yes, de aanleg van het glasvezelnetwerk is in volle gang. Straks kan de hele gemeente Bergen (NH) genieten van het allersnelste en meest stabiele internet van Nederland. Ontdek hier alles over het nieuwe netwerk.

De aanleg

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Bergen (NH) is in volle gang. Een aantal gebieden zijn al aangesloten op het supersnelle netwerk! De komende tijd zullen er in de overige gebieden straten open gaan om de graafwerkzaamheden uit te voeren. Als bewoner word je tijdig per post geïnformeerd wanneer jouw straat open gaat.

Planning
We hebben Bergen (NH) verdeeld in 6 gebieden. Benieuwd naar de verschillende gebieden en de planning hiervan? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Planning Bergen (NH)

Waarom glasvezel?

Klaar voor de toekomst

Samen TV kijken in super ultra HD, VR gamen en nog veel meer. Niks doen met onze groeiende dorst naar data is geen optie.

Lees meer

Lief voor het milieu

Glasvezel kost 60% minder energie en kan niet uitzetten, oxideren of onze aarde op welke manier dan ook aantasten.

Lees meer

Supersnel, betrouwbaar internet

20x zo snel downloaden en uploaden. Zonder haperingen of storingen. Hoeveel huisgenoten er ook online zijn.

Lees meer

Kies het pakket dat bij je past

Een Internet Only abonnement of wil je een Alles-in-1 pakket met extra zenders of ga je voor de laagste prijs? Kies het pakket dat bij je past. Dat kan bij alle providers die hun diensten in Bergen via ons supersnelle en uiterst betrouwbare E-Fiber netwerk aanbieden. Zet jouw opties op een rij via onze handige provider-vergelijker.

Bekijk het aanbod

Vragen over de aanleg?

In Bergen legt aannemer Zener het glasvezelnetwerk aan. De aanleg wordt gerealiseerd in fases en de gemeente is verdeeld in totaal zes gebieden.

Heb je een vraag over de aanleg? Neem dan contact op met de aannemer via 085-4864832 of per mail op klantenservice@zener.nl.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past. In sommige wijken gaan onze glasvezeladviseurs langs de deuren om je te informeren over de mogelijkheden van het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Meer informatie over onze glasvezeladviseurs vind je hier.

Maak een afspraak

Glasvezelnieuws

Eerste glasvezelaansluiting geactiveerd in Bergen

Lees meer

Kom ook naar de inschrijfmiddag voor Glasvezel (BergenNH)

Lees meer

Aanleg glasvezelnetwerk Bergen (NH) gestart!

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

Bergen (NH) open voor Glasvezelnetwerk

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer