FAQ & Contact Zoek

Planning Zundert!

31-01-2023

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Zundert is in volle gang. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemer Spitters maar zal worden uitgevoerd door Teletronika, een lokale speler uit de omgeving van Zundert.

 

Planning
We maken bij de aanleg onderscheid tussen vier gebieden. De graafwerkzaamheden in gebied 1 (Klein-Zundert) en 2 (Rijsbergen) zitten er inmiddels op. Momenteel zijn we in Wernhout en omgeving (gebied 3) en Achtmaal en omgeving (gebied 4) aan het graven. Binnenkort is heel Zundert aangesloten op het netwerk. Benieuwd in welk gebied jij woont? Bekijk hier het kaartje.

Klik hier voor de globale planning.


Huisaansluiting gratis bij abonnement
We leggen glasvezel aan in de gehele gemeente Zundert. Als je tijdens de aanleg in jouw buurt een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting (we noemen dit de vastrechtvergoeding). Later meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal €450,­ in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

De aanleg, hoe werk dat?

We kunnen we aan de slag en de aanleg is een fluitje van een cent. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over.

Meer over de aanleg

Meedoen kan nog!

Wil je ook kosteloos een glasvezelaansluiting in huis zodat je kunt genieten van het snelste en meest stabiele internet van Nederland? Dat kan nog. Het enige wat je moet doen is een abonnement afsluiten bij een van de providers en dan sluiten we je gratis aan.

Bekijk het aanbod

Glasvezelnieuws & updates

Ambassadeurs uit gemeente Zundert aan het woord

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer