FAQ & Contact Zoek

Planning Zundert!

28-02-2021

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Zundert is van start gegaan. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemer Spitters maar zal worden uitgevoerd door Teletronika, een lokale speler uit de omgeving van Zundert.

 

Planning
We maken bij de aanleg onderscheid tussen vier gebieden. De graafwerkzaamheden zullen starten in dorpskern Rijsbergen en omgeving (gebied 1). In april 2021 zal worden gestart in Klein-Zundert en een gedeelte van de dorpskern Zundert (gebied 2), waarna we in september 2021 in Wernhout en omgeving (gebied 3) gaan beginnen. Vanaf september 2021 wordt ook Achtmaal en omgeving (gebied 4) aangesloten op het netwerk. Benieuwd in welk gebied jij woont? Bekijk hier het kaartje.

Klik hier voor de globale planning.


Kosteloze aansluiting
Tijdens de aanleg kunnen alle inwoners en bedrijven nog profiteren van een kosteloze huisaansluiting. Daarvoor moet op tijd een abonnement afgesloten worden bij een van de glasvezelproviders. De deadline per gebied zal tijdig worden gecommuniceerd. Inwoners die geen  abonnement afsluiten kunnen op een later moment overstappen, hier komen wel aansluitkosten bij kijken.

De aanleg, hoe werk dat?

We kunnen we aan de slag en de aanleg is een fluitje van een cent. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over.

Meer over de aanleg

Meedoen kan nog!

Wil je ook kosteloos een glasvezelaansluiting in huis zodat je kunt genieten van het snelste en meest stabiele internet van Nederland? Dat kan nog. Het enige wat je moet doen is een abonnement afsluiten bij een van de providers en dan sluiten we je gratis aan.

Bekijk het aanbod

Glasvezelnieuws & updates

Ambassadeurs uit gemeente Zundert aan het woord

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer