FAQ & Contact Zoek

Planning update Koggenland

16-10-2020

Vertraging werkzaamheden Koggenland 

We doen ons uiterste best om het netwerk in Koggenland zo spoedig mogelijk gereed te krijgen. Wij zijn afhankelijk van verschillende factoren die we wel maar ook factoren die we niet kunnen beïnvloeden. Mede door de hoge grondwaterstand en door corona hebben we niet het tempo kunnen maken dat we voor ogen hadden met als gevolg dat we helaas afwijken van de eerder gemaakte planning.

Het is in verband met de veiligheid van de dijken vanuit het Waterschap voor ons niet toegestaan om in de wintermaanden werkzaamheden in en rondom de dijken te verrichten. We verwachten de werkzaamheden begin april 2021 te hervatten. Bekijk hier de aangepaste planning.

Onze welgemeende excuses voor de vertraging, we begrijpen dat deze situatie erg vervelend is. We hopen dat binnenkort heel Koggenland kan genieten van supersnel internet!

Glasvezelnieuws & updates

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

Grote stijging dataverbruik eerste helft 2019

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer

Hoe gaat de aanleg in zijn werk?

Ondanks de vele uitdagingen die wij rond de aanleg in Koggenland tegenkomen, zet onze aannemer NKM zich hard in om het glasvezelnetwerk voor iedereen beschikbaar te maken. Wij hebben alle stappen rond de aanleg voor je op een rijtje gezet.

Alles over de aanleg