FAQ & Contact Zoek
Verdeling aanleggebieden in gemeente Oss

Planning gemeente Oss

Verdeling aanleggebieden in gemeente Oss

10-08-2020

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Oss is in volle gang! Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemers Spitters, in opdracht van E-Fiber.

 

Bekijk de globale planning van de aanleg in de hele gemeente Oss hier. Zie hier een meer gedetailleerde planning op straatniveau.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de aanleg bij jou in de buurt? Download dan Iedereen Glasvezel App in de App Store en de Google Playstore.


Huisaansluiting gratis bij abonnement
We leggen glasvezel aan in de gehele gemeente Oss. Als je tijdens de aanleg in jouw buurt een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting (we noemen dit de vastrechtvergoeding). Later meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal €450,­ in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

De aanleg, hoe werk dat?

We kunnen we aan de slag en de aanleg is een fluitje van een cent. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over.

Meer over de aanleg