FAQ & Contact Zoek

Planning gemeente Uitgeest

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Uitgeest is in volle gang. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemer SPIE, in opdracht van E-Fiber. Daarmee krijgt iedereen toegang tot supersnel internet. Van de Geesterweg tot de Woudpolderweg. We slaan geen straat over. Bekijk hier de verdeling en globale planning van jouw gebied.

De aanleg, hoe werk dat?

We kunnen aan de slag en de aanleg is een fluitje van een cent. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over.

Meer over de aanleg

De verdeling van Uitgeest

De gemeente Uitgeest is onderverdeeld in drie gebieden. De gebieden zijn toegewezen aan aannemer SPIE. Bekijk hier de verdeling van jouw gebied. *

* Vanwege de geografische ligging wordt de aanleg van het glasvezelnetwerk in De Woude meegenomen in de planning van de aanleg in de gemeente Uitgeest.

De planning van Uitgeest

De gemeente Uitgeest is onderverdeeld in drie gebieden. Ieder gebied heeft een eigen planning. Bekijk hier de globale planning van jouw gebied.

De planning is van diverse factoren afhankelijk en daarom kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Een gratis aansluiting

Als je tijdens de aanleg in jouw buurt een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting. Bekijk, vergelijk en maak dus tijdig je keuze.

Later meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal € 450,­- in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

Bekijk de pakketten