FAQ & Contact Zoek

28-07-2022

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Uitgeest is gestart. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemer Spie, in opdracht van E-Fiber.

 

Aanleg
In Uitgeest legt E-Fiber een openbaar, voor elke provider toegankelijk, glasvezelnetwerk aan. Aannemer Spie voert, in opdracht van E-Fiber, de graafwerkzaamheden uit. De gemeente Uitgeest wordt verdeeld in drie gebieden. Van de Geesterweg tot de Woudpolderweg.* We slaan geen straat over.

  • Bekijk hier het kaartje met de verdeling van de gebieden. 
  • Bekijk hier de planning per gebied.

Een gratis huisaansluiting
We leggen glasvezel aan in de gehele gemeente Uitgeest. Als je tijdens de aanleg in jouw buurt een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting (we noemen dit de vastrechtvergoeding). Later meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal €450,­ in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

 

* Vanwege de geografische ligging wordt de aanleg van het glasvezelnetwerk in De Woude meegenomen in de planning van de aanleg in de gemeente Uitgeest. 

De aanleg, hoe werk dat?

We kunnen aan de slag en de aanleg is een fluitje van een cent. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over.

Meer over de aanleg

Doe mee!

Wil je ook een gratis glasvezelaansluiting in huis zodat je kunt genieten van het snelste en meest stabiele internet van Nederland? Dat kan nog. Het enige wat je moet doen is een abonnement afsluiten bij een van de providers en dan sluiten we je gratis aan.

Bekijk het aanbod