FAQ & Contact Zoek

De aanleg in Moerdijk

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Moerdijk is in volle gang. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemer Circet, in opdracht van E-Fiber. Daarmee krijgt iedereen toegang tot supersnel internet. Van Zevenbergen tot Moerdijk en van Fijnaart tot Klundert. We slaan geen straat over. Bekijk hier de verdeling en globale planning van jouw gebied.

De aanleg, hoe werk dat?

We kunnen aan de slag en de aanleg is een fluitje van een cent. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over.

Meer over de aanleg

De verdeling van Moerdijk

De gemeente Moerdijk is onderverdeeld in tien gebieden. Bekijk hier de verdeling van jouw gebied.

De planning van Moerdijk

De gemeente Moerdijk is onderverdeeld in tien gebieden. Ieder gebied heeft een eigen planning. Bekijk hier de globale planning van jouw gebied.

De planning is van diverse factoren afhankelijk en daarom kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Update planning:

Beste bewoner van gemeente Moerdijk. Als gevolg van eerst droogte en daarna extreme neerslag afgelopen jaar kon en mocht aannemer Circet niet overal graven. Vervolgens is er door het Waterschap een periode van graafrust afgekondigd om veiligheid in en rondom de dijken te waarborgen van oktober 2022 tot april 2023.

Het gevolg is een vertraging in Moerdijk op het hoofdtracé in de gebieden 8, 9 en 10. Besloten is om eerst het hoofdtracé op orde te brengen daarna de capaciteit in te zetten op het maken van de huisaansluitingen. Dit betekent dat we later dan initieel gepland het laatste deel van het netwerk gereed hebben. We rekenen op enig begrip en doen er alles aan om de hele gemeente Moerdijk zo spoedig mogelijk te voorzien van supersnel internet via glasvezel.

Een gratis huisaansluiting

Als je tijdens de aanleg in jouw buurt een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting. Bekijk, vergelijk en maak dus tijdig je keuze.

Later meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal € 450,­- in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

Bekijk de pakketten