FAQ & Contact Zoek

De aanleg in Hoeksche Waard

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Hoeksche Waard is in volle gang. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemers BAM en Spitters, in opdracht van E-Fiber. Daarmee krijgt iedereen toegang tot supersnel internet. Van Oud-Beijerland tot Klaaswaal en van Strijen tot Mijnsheerenland/Westmaas. We slaan geen straat over. Ieder gebied heeft een eigen planning. Bekijk hier de verdeling en globale planning van jouw gebied.

De aanleg, hoe werk dat?

We kunnen aan de slag en de aanleg is een fluitje van een cent. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over.

Meer over de aanleg

De verdeling van Hoeksche Waard

De gemeente Hoeksche Waard is onderverdeeld in achttien gebieden. De gebieden zijn verdeeld en toegewezen aan aannemer BAM en Spitters. Bekijk hier de verdeling van jouw gebied.

De planning in jouw gebied

De gemeente Hoeksche Waard is onderverdeeld in achttien gebieden. Ieder gebied heeft een eigen planning. Bekijk hier de globale planning van jouw gebied.

De planning is van diverse factoren afhankelijk en daarom kunnen er geen rechten aan ontleend worden.