FAQ & Contact Zoek

31-05-2022

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Gorinchem is in volle gang. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemer BAM, in opdracht van E-Fiber. Daarmee krijgt iedereen toegang tot supersnel internet. Van Molenvliet tot Hoog Dalem en van De Kooi tot de Merwede. We slaan geen straat over.

 

Aanleg
In Gorinchem legt E-Fiber een openbaar, voor elke provider toegankelijk, glasvezelnetwerk aan. Aannemer BAM voert, in opdracht van E-Fiber, de graafwerkzaamheden uit. De gemeente Gorinchem wordt verdeeld in acht gebieden. De werkzaamheden zullen starten in het eerste gebied.

  • Bekijk hier het kaartje met de verdeling van de gebieden en vind jouw adres.
  • Bekijk hier de planning per gebied.

Huisaansluiting gratis bij abonnement
We leggen glasvezel aan in de gehele gemeente Gorinchem. Als je tijdens de aanleg in jouw buurt een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting (we noemen dit de vastrechtvergoeding). Later meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal €450,­ in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

De aanleg, hoe werk dat?

We kunnen aan de slag en de aanleg is een fluitje van een cent. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over.

Meer over de aanleg

Doe mee!

Wil je ook kosteloos een glasvezelaansluiting in huis zodat je kunt genieten van het snelste en meest stabiele internet van Nederland? Dat kan nog. Het enige wat je moet doen is een abonnement afsluiten bij een van de providers en dan sluiten we je gratis aan.

Bekijk het aanbod