FAQ & Contact Zoek

 

 

Aanleg in etappes
De gemeente Bergen (NH) wordt stap voor stap aangesloten op het glasvezelnetwerk. Van Egmond-Binnen tot Schoorl en van Aagtdorp tot Zanegeest, de hele gemeente komt aan de beurt. Aannemer Zener voert in opdracht van E-Fiber de graafwerkzaamheden uit. Daarbij wordt de overlast voor bewoners maximaal beperkt; bijna elke straat die opengaat, is binnen een dag weer dicht. Alle inwoners die voor of tijdens de aanleg een glasvezelabonnement afsluiten, krijgen kosteloos een glasvezelaansluiting in huis.

Bekijk hier de planning.

Huisaansluiting gratis bij abonnement
We leggen glasvezel aan in de gehele gemeente Bergen (NH). Als je tijdens de aanleg in jouw buurt een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting (we noemen dit de vastrechtvergoeding). Later meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal €450,­ in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

De aanleg, hoe werkt dat?

We kunnen aan de slag en de aanleg is een fluitje van een cent. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over.

Meer over de aanleg

Doe mee!

Wil je ook kosteloos een glasvezelaansluiting in huis zodat je kunt genieten van het snelste en meest stabiele internet van Nederland? Dat kan nog. Het enige wat je moet doen is een abonnement afsluiten bij een van de providers en dan sluiten we je gratis aan.

Bekijk het aanbod