FAQ & Contact Zoek

De aanleg in Bergen NH

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Bergen NH is in volle gang. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemer Zener, in opdracht van E-Fiber. Daarmee krijgt iedereen toegang tot supersnel internet. Van Egmond-Binnen tot Schoorl en van Aagtdorp tot Zanegeest. We slaan geen straat over. Ieder gebied heeft een eigen planning. Bekijk hier de verdeling en globale planning van jouw gebied.

De aanleg, hoe werk dat?

We kunnen aan de slag en de aanleg is een fluitje van een cent. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over.

Meer over de aanleg

De planning in jouw gebied

De gemeente Bergen NH is onderverdeeld in zes gebieden. Bekijk hier de verdeling van jouw gebied.

De planning in jouw gebied

De gemeente Bergen NH is onderverdeeld in zes gebieden. Ieder gebied heeft een eigen planning. Bekijk hier de globale planning van jouw gebied.

Aan de kust wordt door ons, op verzoek van de gemeente, niet in het hoogseizoen gewerkt.

De planning is van diverse factoren afhankelijk en daarom kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Een gratis huisaansluiting

Als je tijdens de aanleg in jouw buurt een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting. Bekijk, vergelijk en maak dus tijdig je keuze.

Later meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal € 450,­- in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

Bekijk de pakketten