FAQ & Contact Zoek

Gratis Monteur

Een service van jouw provider!

 

Om er zeker van te zijn dat iedereen met een glasvezelabonnement maximaal profiteert van de voordelen van supersnel internet, biedt jouw provider tijdelijk een gratis servicemonteur om al jouw vragen te beantwoorden. En te zorgen dat álles naar wens werkt.

De provider komt graag bij je langs

Heb je vragen over je (wifi)verbinding? Boek dan een gratis bezoek met één van de monteurs bij jouw provider. Zij kunnen bijvoorbeeld je instellingen en installatie nalopen, je aansluiting doormeten en wifi versterkers aanbrengen (tegen verkoopprijs).

Reserveer een monteur aan je deur

Een reservering werkt middels een aanmelding bij jouw provider. Klik op jouw provider en kies vervolgens een geschikt moment.

Deze actie geldt tot 1 juli 2022. Daarna is de actie afgelopen en is het niet meer mogelijk om een gratis monteur aan de deur te reserveren.

Vragen?
Voor vragen kan je terecht bij jouw provider.

Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden en die van de desbetreffende providers zijn van toepassing op deze actie. Deze zijn te vinden via onderstaande links.

Onze algemene voorwaarden |  Fiber Nederland  | Freedom | Tweak | Trined | SNLRMultifiber | RapidXS

Meer over glasvezel

We gebruiken steeds meer en meer data. Daarom is het belangrijk dat we gebruik maken van een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit. Snel internet is geen luxe meer, maar een must. Glasvezel is hét antwoord op supersnel en voordelig internet. Nu en in de toekomst.

Alles over glasvezel