FAQ & Contact Zoek
Banner voor E-Fiber glasvezel aanlegplanning

Laatste deadline glasvezel Linschoten bekend

Banner voor E-Fiber glasvezel aanlegplanning

30-11-2023

Na de aanleg van het glasvezelnetwerk in Montfoort is eind november Linschoten aan de beurt. Alle inwoners van Linschoten hebben nog tot 25 november om kosteloos op glasvezel over te stappen. In Montfoort hebben nog honderden inwoners vlak voor de deadline voor glasvezel gekozen. Daardoor konden zij nog profiteren van een kosteloze aansluiting.

 

Maar eerst… gratis ijs!
Om dit allemaal te vieren, en omdat het op zaterdag 28 september nationale burendag is, delen wij op 28 september gratis ijsjes uit van 12.00 tot 15.00 uur in Linschoten. We rijden rond met de E-Fiber ijskar. Kom je langs?

Werkzaamheden
De aanleg van het glasvezelnetwerk in Montfoort en Linschoten wordt uitgevoerd door aannemer BAM en verloopt volgens planning. Straat voor straat wordt het netwerk aangelegd. Alleen de woningen waar een glasvezelabonnement is afgesloten, worden aangesloten op de nieuwe glasvezelkabel in de straat en krijgen daarbij een glasvezelaansluiting in huis. Deze huishoudens krijgen vooraf bezoek van een monteur van E-Fiber en worden hierover persoonlijk geïnformeerd.   

Kosteloze aansluiting
Om nu, of in de toekomst, gebruik te kunnen maken van dit nieuwe netwerk is een aansluiting tot in het huis noodzakelijk. Dit is dus de laatste kans om nog te profiteren van deze kosteloze aansluiting. Daarvoor dienen inwoners en bedrijven voor 25 november een abonnement af te sluiten bij een van de zes glasvezelproviders: TriNed, Tweak, SNLR, Onvi, Multifiber of Glasnet.

Bekijk nu welk abonnement, bij welke provider, het beste bij jou past!

 

Glasvezelnieuws & updates

Montfoort & Linschoten krijgen glasvezel!

Lees meer

Glasvezel ‘popt’ uit de grond in Montfoort

Lees meer

Planning aanleg glasvezel Montfoort & Linschoten bekend

Lees meer

Vraaggestuurd aanleggen in Montfoort & Linschoten

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer