FAQ & Contact Zoek

Glasvezel in jouw gemeente

In jouw gemeente is E-Fiber actief met glasvezel, het stabiele en betrouwbare internet van de toekomst. Via ons netwerk kun je supersnel internetten, televisiekijken, telefoneren, gamen en meer. Sluit daarvoor een glasvezelabonnement af bij een van de providers die diensten via ons netwerk aanbiedt.

Via E-Fiber kun je niet kiezen voor KPN of Ziggo

Elke serviceprovider is van harte welkom op ons glasvezelnetwerk, ook KPN en Ziggo. Alleen kiezen zij er nu nog voor om in jouw gemeente te blijven leveren via hun eigen koperen kabelnetwerken.

 

Misschien heb je nu nog genoeg aan de snelheden op deze netwerken en wil je liever bij je vertrouwde leverancier blijven. Dat kan. Maar weet dan dat die koper- en kabelnetwerken niet gebouwd zijn voor de toename aan datagebruik die er nog aankomt. Per jaar stijgt dit met 40 procent. Niet voor niets is naar schatting 95% van Nederland binnen vijf jaar voorzien van glasvezel; dat is de enige toekomstbestendige infrastructuur. KPN en Ziggo weten dit ook: zij zijn druk bezig glasvezel aan te leggen in de gebieden die zij kiezen. Maar dus niet in jouw gemeente.

Bekijk het aanbod

Zelfde diensten, maar dan echt snel

Kiezen voor KPN of Ziggo én glasvezel kan in jouw gemeente dus niet. Je kunt wél genieten van alle voordelen die glasvezel biedt én van alle internet-, tv- en telefoondiensten zoals je die gewend bent – maar dan via een andere provider.

 

Met up- en downloadsnelheden van 1000 Mbit/s! Zo ben je meteen klaar voor de toekomst. En dat vanaf maar € 34,17 per maand.

Bekijk het aanbod