FAQ & Contact

Ik zeg ja tegen glasvezel, en nu?

Kijk, daar houden we van! Sluit dan snel een glasvezelpakket af bij een provider die bij jou past. Dankzij deze aanmeldingen weten wij of er voldoende animo is in jouw gemeente. Uiteraard gaat je abonnement pas in wanneer de glasvezelkabel ook echt in de grond ligt. En komt het netwerk er niet, dan komt het abonnement te vervallen. Maar daar gaan we natuurlijk niet van uit.

 

Man die op computer werkt in woonkamer

Een overstap in de goede richting

Man die op computer werkt in woonkamer

Een glasvezelaansluiting is gratis, je hoeft alleen te kiezen voor een abonnement bij een van de glasvezelproviders. Wij regelen het netwerk en de aansluiting. Vervolgens komt de provider langs om het door jou gekozen pakket te installeren. Per gemeente zijn verschillende providers die glasvezel aanbieden. Voor jou betekent dit keuzevrijheid. En dat is altijd goed.

Het glasvezelpakket wat je kiest, gaat pas in zodra de glasvezelaansluiting en het pakket geïnstalleerd zijn. Je hebt dus nog alle tijd om je pakket bij je huidige provider stop te zetten. De meeste providers hebben een opzegtermijn van één maand en veel providers met wie wij werken zeggen je huidige abonnement zelfs voor je op. 

Dit zijn onze providers

Maar het is wel nu of (n)ooit

Schop in de grond bij eerste graafmoment glasvezel

We hebben wel genoeg aanmeldingen nodig, dus overtuig je buren, de bakker en iedereen op de sportvereniging. Alleen samen maken we glasvezel in jouw gemeente mogelijk!

Stap nu over
Schop in de grond bij eerste graafmoment glasvezel
E-Fiber hesjes en helmen

De aansluiting is een fluitje van een cent

E-Fiber hesjes en helmen

En hebben we genoeg aanmeldingen? Dan kunnen we aan de slag. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over. 

Bekijk hoe de aanleg werkt