FAQ & Contact Zoek

Ik kies voor glasvezel

Kijk, daar houden we van! Sluit dan snel een glasvezelpakket af bij een provider die bij jou past.

Man die op computer werkt in woonkamer

Een overstap in de goede richting

Man die op computer werkt in woonkamer

Een glasvezelaansluiting is gratis, je hoeft alleen te kiezen voor een abonnement bij een van de glasvezelproviders. Wij regelen het netwerk en de aansluiting. Vervolgens komt de provider langs om het door jou gekozen pakket te installeren. Per gemeente zijn verschillende providers die glasvezel aanbieden. Voor jou betekent dit keuzevrijheid. En dat is altijd goed.

Dit zijn onze providers

De providers helpen je graag

Schop in de grond bij eerste graafmoment glasvezel

Het glasvezelpakket wat je kiest, gaat pas in zodra de glasvezelaansluiting en het pakket geïnstalleerd zijn. Je hebt dus nog alle tijd om je pakket bij je huidige provider stop te zetten. De meeste providers hebben een opzegtermijn van één maand en veel providers met wie wij werken zeggen je huidige abonnement zelfs voor je op. 

Schop in de grond bij eerste graafmoment glasvezel

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past.

Maak een afspraak

Fluitje van een cent

E-Fiber hesjes en helmen

Je hoeft niet eindeloos te wachten op een monteur en je kostbare vrije dagen te vergooien. Wij doen het slimmer. We vragen je één keer om de monteur toegang tot je woning te geven. Mocht het tijdstip jou niet uitkomen, dan bel je ons voor een nieuwe afspraak. Daar doen we niet moeilijk over. 

Bekijk hoe de aanleg werkt
E-Fiber hesjes en helmen