FAQ & Contact Zoek
E-Fiber Open glasvezelwinkel icoon

Iedereen is welkom…

E-Fiber Open glasvezelwinkel icoon

03-09-2019

Op ons open glasvezelnetwerk

Wij willen glasvezel voor iedereen, iedereen is welkom op ons netwerk. Om aan te bieden en af te nemen. Luxepaarden, werkpaarden en paradepaarden. Alleenstaande vaders, hardwerkende moeders, ambulancebroeders. Voor nachtvlinders, dagverslinders, ochtendmensen. Alle providers en consumenten. Alle aanbieders en afnemers. Kortom, iedereen. 

Kies zelf je provider
Wij houden van keuzevrijheid en willen dat je zelf bepaalt bij wie je je internet afneemt. Daarom zorgen wij voor een open netwerk. Op ons netwerk zijn alle providers welkom, dit onderscheid ons van andere netwerken. Er staan meerdere providers, afhankelijk van waar je woont, te trappelen om goede service en persoonlijke aandacht te bieden. Jij kunt kiezen: wie past het beste bij jou, je familie of je bedrijf?

De keuze is reuze
Hierdoor is de keuze reuze. Denk aan een uitgebreid aanbod met extra’s zoals Ziggo Sport en gratis installatieservice. Het overstappen is eenvoudig. De meeste providers zeggen zelfs je huidige abonnement voor je op. En natuurlijk gaat je abonnement pas in als je ook daadwerkelijk gebruik kunt maken van het glasvezelnetwerk. Benieuwd welke provider er bij jou past?

Glasvezelnieuws & updates

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

Interview: Datagebruik blijft groeien

Lees meer