FAQ & Contact Zoek

Alles over de hoogbouw

Wordt jouw gebouw binnenkort aangesloten op glasvezel? Dan vertellen we je hier graag meer over de werkzaamheden, het waarom van glasvezel en wat je moet doen om een gratis aansluiting te krijgen.

Glasvezelkabel in Zeevang

Hoe verloopt de aanleg?

Glasvezelkabel in Zeevang

In samenspraak met de VvE, eigenaar of woningbouwvereniging wordt het hele gebouw voorzien van glasvezel. Voordat we beginnen, sturen we je een aantal weken van tevoren via post de Glasvezelgids met alle informatie over het aanlegproces en het glasvezelnetwerk. De aannemer van jouw gebied informeert je over de plaatsing van de aansluiting.

Afspraak maken
Soms wil de aannemer vooraf een inschatting maken van de plek waar de glasvezelaansluiting in de woning moet komen, dat heet schouwen. Hiervoor neemt de aannemer contact met je op om een afspraak te maken. Daarvoor hebben we enkele gegevens van je nodig.

Klik hier om het formulier in te vullen (duurt 1 minuut).

Jij vult jouw gegevens in en wij zorgen voor een gratis glasvezelaansluiting zonder verdere verplichtingen.

De aansluiting is gratis

Bij hoogbouw trekken we de kabel via de meterkast van de ene woning door naar de andere woning. Daarom is jouw medewerking belangrijk: anders kunnen we je (boven)buren niet aansluiten.
Je ontvangt een brief waarin staat hoe je een afspraak maakt voor het plaatsen van de glasvezelaansluiting. Dan komt er een monteur op afspraak om de glasvezelaansluiting te monteren.
Elke bewoner krijgt gratis een glasvezelaansluiting geïnstalleerd, alleen is deze dan nog niet actief.

Om alle bewoners te bereiken hebben we jouw contactgegevens nodig. Alleen dan krijgt iedereen een gratis aansluiting. Daarvoor hebben we enkele gegevens van je nodig.

Vul hier je gegevens in (duurt 1 minuut).

Glasvezel in jouw gebouw

Stap voor stap sluiten we alle woningen in de gemeente aan op glasvezel, ook in het hoogbouwcomplex waar jij woont. Hierdoor krijg je toegang tot het snelste en meest stabiele internetnetwerk van Nederland en is jouw woning echt klaar voor de toekomst. De aansluiting is helemaal gratis en verplicht je tot niets.

Het internetgebruik is nog nooit zo hoog geweest als nu. En de groei gaat de komende jaren alleen maar door. Daarom leggen we het glasvezelnetwerk ook in jouw buurt aan. Dan geniet je nu én in de toekomst van probleemloos internet en TV. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst.

Providers en pakketten

Wij houden van keuzevrijheid en daarom zorgen wij voor een open netwerk. Op ons netwerk zijn alle providers welkom, dit onderscheid ons van andere netwerken. Er staan verschillende providers te trappelen om goede service en persoonlijke aandacht te bieden. Zodat jij kunt kiezen wie het beste bij jou, je bedrijf of familie past.

Benieuwd naar alle pakketten, providers en bijhorende prijzen?

Bekijk het aanbod

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past.

Maak een afspraak