FAQ & Contact Zoek

Alles over de hoogbouw

Wordt jouw gebouw binnenkort aangesloten op glasvezel? Dan vertellen we je hier graag meer over de werkzaamheden, de voordelen van glasvezel en wat je moet doen als je jouw aansluiting ook wilt gaan gebruiken.

Glasvezelkabel in Zeevang

Hoe verloopt de aanleg?

Glasvezelkabel in Zeevang

In samenspraak met de VvE of woningbouwvereniging wordt het hele gebouw voorzien van glasvezel. Voordat we beginnen, sturen we je een aantal weken van tevoren via post onder andere een informatiebrochure (de Giga gids). Ook zal de aannemer je informeren over de plaatsing van de aansluiting.

Het kan zijn dat de aannemer vooraf een inschatting wil maken van de plek waar de glasvezelaansluiting in de woning moet komen, dat heet schouwen. Hiervoor zal de aannemer contact met je opnemen om een afspraak met je maken.

Jouw medewerking is belangrijk!

Bij hoogbouw trekken we de kabel via de meterkast van de ene woning door naar de andere woning. Daarom is jouw medewerking belangrijk: anders kunnen we je bovenburen niet aansluiten. Je ontvangt een brief waarin staat hoe je een afspraak kunt maken voor het plaatsen van de glasvezelaansluiting. Dan komt er een monteur op afspraak om de glasvezelaansluiting te monteren. Elke bewoner krijgt kosteloos een glasvezelaansluiting geïnstalleerd, alleen is deze dan nog niet actief. Om van je nieuwe supersnelle verbinding te kunnen gaan genieten, heb je dan alleen nog een glasvezelabonnement nodig.

Glasvezel in jouw gebouw

Stap voor stap sluiten we iedereen aan op glasvezel, ook de hoogbouw. Hierdoor krijg je toegang tot het snelste en meest stabiele internet van Nederland en is jouw woning echt klaar voor de toekomst. Wil je gebruik maken van deze nieuwe aansluiting? Zorg dan dat je voor de deadline van de aanleg een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E-Fiber netwerk. Je betaalt dan namelijk géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting (we noemen dit de vastrechtvergoeding).

Later meedoen kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal €450,- in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding. Wil je weten wanneer de deadline van jouw woning is? Doe dan de postcode-check op de website (rechtsbovenaan de pagina).

Tweak Logo, glasvezel provider

Dank voor je medewerking

Tweak Logo, glasvezel provider

Als dank voor de medewerking krijgen de bewoners twee maanden internet en TV via glasvezel gratis! Lees hier de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden

Providers en pakketten

Wij houden van keuzevrijheid en daarom zorgen wij voor een open netwerk. Op ons netwerk zijn alle providers welkom, dit onderscheid ons van andere netwerken. Er staan verschillende providers te trappelen om goede service en persoonlijke aandacht te bieden. Zodat jij kunt kiezen wie het beste bij jou, je bedrijf of familie past.

Benieuwd naar alle pakketten, providers en bijhorende prijzen?

Bekijk het aanbod

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past.

Maak een afspraak