FAQ & Contact Zoek
Meisje op laptop met thee

Meisje op laptop met thee

14-12-2020

Meneer Willems woont in Sint Anthonis en is sinds overgegaan op glasvezel van provider Trined.

“Ik had geen klachten met mijn oude verbinding, maar ik ben tijdens de vraagbundeling vooral overgestapt uit solidariteit met het buitengebied. Daar is de verbinding zo slecht, dat is geen doen. En niet alleen in het buitengebied, maar voor heel Nederland is het erg belangrijk. Ik vind echt dat iedereen recht heeft op een goede verbinding. Zeker met de technologische vooruitgang de laatste jaren. We zijn steeds meer aangewezen op, en afhankelijk van, een betrouwbare en snelle verbinding. Zelfs de koelkast en wasmachine worden nu aangesloten op internet en dat wordt in de toekomst alleen nog maar meer.

De overstap van Ziggo naar mijn nieuwe provider Trined ging vlekkeloos en ik ben erg tevreden. Ik heb gekozen voor een abonnement van 500 Mbps en was toch best benieuwd wat ik dan binnen zou krijgen. Na aansluiting hebben we daarom meteen een speedtest gedaan en de snelheid was maar liefst 587 mbps voor download en 490 Mbps upload! Ik fotografeer veel en het uploaden van al mijn materiaal is nu geen probleem meer. Ook de kwaliteit van mijn televisiebeeld is enorm vooruit gegaan. Het beeld is nu echt haarscherp. Ook het zenderpakket voldoet aan mijn wensen.

Ik raad dan ook iedereen aan om de overstap te maken als de kans op glasvezel zich voordoet. Als we willen dat we voorop blijven lopen in Nederland, dan is glasvezel essentieel. En misschien denk je dat je het nu nog niet nodig hebt, maar dan ligt het er in ieder geval wel!”

Benieuwd naar het aanbod van glasvezel voor jou? Vergelijk de pakketten en bestel.

Meer glasvezelnieuws

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer

E-Fiber steunt judoka Van ‘t End op weg naar Tokio

Lees meer

E-mailadres en overstappen op glasvezel

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer