FAQ & Contact Zoek

Gratis monteur

Jouw buurt is aangesloten op het glasvezelnetwerk van E-Fiber.

Om er zeker van te zijn dat iedereen met een glasvezelabonnement maximaal profiteert van de voordelen van supersnel internet, bieden wij Gratis (Wifi) Service.

 

We komen graag bij je langs

Heb je vragen over je (wifi)verbinding? Boek dan een gratis bezoek met een van onze monteurs. Hij kan bijvoorbeeld je instellingen en je installatie nalopen, je aansluiting doormeten en wifiversterkers aanbrengen (tegen verkoopprijs).

Een reservering werkt middels een ticket. Je kunt een ticket op onderstaande pagina’s reserveren. Een ticket mag alleen gereserveerd worden voor je eigen plaats.

 

Reserveer een bezoek

(klik op jouw woonplaats en kies vervolgens een datum en tijd.)

Gemeente Bernheze

Heesch (afgelopen), Nistelrode (afgelopen), Heeswijk-Dinther (afgelopen), Loosbroek (afgelopen), Vorstenbosch (afgelopen).

Gemeente Boekel

Boekel (afgelopen), Venhorst (afgelopen)

Gemeente Maashorst

Reek (afgelopen), Schaijk (afgelopen), Zeeland (afgelopen)

Gemeente Gennep

Ottersum/Ven-zelderheide, Gennep, Heijen/Milsbeek

 

Indien er online geen tickets meer beschikbaar zijn, kun je naar de Try&Buy bus komen en helpen we je daar graag verder. Klik hier voor de datums/tijden en locaties. Of mail uw contactgegevens EN de naam van uw provider naar klantenservice@e-fiber.nl

Meer over glasvezel

We gebruiken steeds meer en meer data. Daarom is het belangrijk dat we gebruik maken van een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit. Snel internet is geen luxe meer, maar een must. Glasvezel is hét antwoord op supersnel en voordelig internet. Nu en in de toekomst.

Alles over glasvezel