FAQ & Contact Zoek
Plaatsing POP-centrale aanleg glasvezel Montfoort

Glasvezelverdeelstation popt uit de grond

Plaatsing POP-centrale aanleg glasvezel Montfoort

01-07-2019

In Montfoort is op 28 juni aan de Parklaan het eerste glasvezelverdeelstation geplaatst. Vanuit dit verdeelstation gaan de glasvezelkabels naar de woningen en bedrijven in Montfoort. Aannemer BAM heeft met behulp van een grote kraan het PoP-station (Point of Presence) op haar plaats gezet. 

Belangrijke verbinding voor glasvezel

Een PoP-station is een belangrijk onderdeel van de totstandkoming van het glasvezelnetwerk in Montfoort en Linschoten. De glasvezelcentrale is geen grote mast, maar lijkt qua uiterlijk op een elektriciteitshuisje. 

Eric Vos van E-Fiber is verheugd met deze stap: “Glasvezel voor iedereen in Montfoort en Linschoten is weer een stapje dichterbij. We zijn druk met de aanleg van het netwerk in gebied 1. Bij de eerste adressen worden inmiddels de huisaansluitingen gerealiseerd. Binnenkort start ook de aanleg in gebied 2 en 3.”

Deadline inschrijven gebied 2

Iedereen die voor de deadline een abonnement heeft afgesloten, krijgt kosteloos een glasvezelaansluiting in huis. Huishoudens en bedrijven uit gebied 1 hebben deze kans al gehad en hier is veelvuldig gebruik van gemaakt. In het tweede gebied hebben de inwoners nog tot 2 september 2019 de tijd om een glasvezelabonnement af te sluiten. Bekijk op deze kaart in welk gebied je adres ligt. 

Vergelijker

Benieuwd naar welk pakket en provider het beste aansluit bij jouw wensen en budget? Gebruik dan onze handige Vergelijker.

 

 

Lees alles over glasvezel

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

Planning aanleg glasvezel Montfoort & Linschoten bekend

Lees meer

Vraaggestuurd aanleggen in Montfoort & Linschoten

Lees meer

Glasvezel ‘popt’ uit de grond in Montfoort

Lees meer

Grote stijging dataverbruik eerste helft 2019

Lees meer

Iedereen is welkom… Op ons open glasvezelnetwerk

Lees meer