FAQ & Contact Zoek

De adviseur aan de deur!

In sommige wijken gaan onze glasvezeladviseurs langs de deuren om je te informeren over de mogelijkheden van het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Bij deze glasvezeladviseurs kun je ook terecht met alle vragen over de verschillende providers en kun je persoonlijk advies krijgen over de provider die het beste bij je past.

Mocht één van onze teams bij je in de wijk lopen of voor de deur staan, zorg er voor dat je zeker weet dat dit één van onze glasvezeladviseurs is. Onze mensen herken je meteen aan de volgende punten:

 

Onze glasvezeladviseurs…

  • Zijn altijd te herkennen aan E-Fiber kleding en zullen nooit aanbellen in gewone kleding.
  • Dragen allemaal een E-Fiber pas bij zich waardoor ze zich kunnen legitimeren als glasvezeladviseur van E-Fiber.
  • Gaan nooit bij je naar binnen.
  • Zullen je nooit vragen iets ter plekke te betalen, niet via de pin en al helemaal niet cash, niet via welke manier dan ook.
  • Informeren en kunnen eventueel helpen bij de overstap naar een abonnement van een van de providers. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken om op een ander tijdstip terug te komen wanneer bijvoorbeeld de partner thuis is.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past.

Maak een afspraak