FAQ & Contact Zoek

Glasvezel in buitengebied Bergen

26-06-2020

Na de succesvolle campagne van Limburg Glasvezel kunnen wij aan de slag met de aanleg van het glasvezelnetwerk. We zijn op dit moment druk met de voorbereidingen.

Meer nieuws

Een van de belangrijkste dingen waar wij als E-Fiber voor staan, is ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot glasvezel. In de kern, maar juist ook in de buitengebieden, die vaak door andere partijen worden overgeslagen. Nu legt Delta (Glasvezel Buitenaf) in de regio ook een glasvezelnetwerk aan en neemt hierbij een deel van het buitengebied van Bergen mee. Aangezien wij willen voorkomen dat er netwerken dubbel worden gelegd, hebben wij besloten om in dat deel van het buitengebied geen glasvezel aan te leggen. De inwoners in dit gebied krijgen immers al toegang tot glasvezel.

De aanleg van een dubbel netwerk is voor niemand rendabel en leidt tot vertragingen bij de aanleg. Dit willen we natuurlijk voor iedereen voorkomen.

Indien je al een abonnement hebt afgesloten en in dit gebied valt, dan zal je worden geïnformeerd door de provider. Uiteraard kun je ook zelf contact opnemen met de provider waar je je abonnement hebt afgesloten.

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

E-mailadres en overstappen op glasvezel

Lees meer
Iedereen glasvezel app

Iedereen op de hoogte

Iedereen glasvezel app

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen en de actuele status rond de aanleg?

Download dan de E-Fiber app in de App Store of in de Google Play Store.