FAQ & Contact Zoek

Gemeente Oss tekent overeenkomst voor glasvezel

18-03-2020

Supersnel en betrouwbaar internet, van de kernen tot in de buitengebieden, dat is de toekomst voor Oss. Op woensdag 18 maart tekenden we een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Oss. In deze overeenkomst staan de afspraken waaronder wij in Oss een glasvezelnetwerk gaat aanleggen.

Hoewel het benodigde aantal aanmeldingen tijdens de vraagbundelingscampagne niet in alle kernen is bereikt, was er voldoende enthousiasme voor supersnel en stabiel internet in Oss. Daarom hebben we besloten toch een toekomstbestendig glasvezelnetwerk aan te leggen in de hele gemeente Oss.

Een stap dichterbij
“Vandaag zijn de handtekeningen gezet door E-Fiber en gemeente Oss. Weer een belangrijke stap naar het einddoel: glasvezel in de hele gemeente Oss. Nu kan E-Fiber de aanleg voorbereiden van vele honderden kilometers glasvezel. Een megaproject. Hier hebben we met z’n allen de komende jaren heel veel profijt van”, aldus wethouder Frank den Brok. 

Aanleg en planning
Nu de vergunning voor de aanleg binnen is willen we zo snel mogelijk van start met de aanleg van het netwerk in de gemeente. Echter is de planning ook afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Nadere informatie over de planning van de aanleg volgt. 

De inwoners van de gemeente Oss kunnen nog steeds kosteloos overstappen op glasvezel door een abonnement af te sluiten bij één van de beschikbare providers. 

Glasvezelnieuws & updates

Goed nieuws, gemeente Oss krijgt glasvezel!

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

Ambassadeurs uit de gemeente Oss aan het woord

Lees meer