FAQ & Contact Zoek

Freedom Internet nu ook beschikbaar

26-03-2020

Een nieuwe glasvezelprovider komt ons glasvezelnetwerk versterken. Vanaf 26 maart kunnen de diensten van Freedom Internet worden aangevraagd. Hiermee hebben de klanten in een aantal van onze gebieden de keuze uit vier tot negen verschillende providers.

Freedom Internet
Freedom Internet is de nieuwste provider van Nederland. Dit is een onafhankelijke partij die online diensten biedt aan particuliere en kleinzakelijke klanten. Zij focust vooral op privacy en online veiligheid.

Gerard Overmars, CCO van E-Fiber, is zeer te spreken over de komst van de nieuwe provider: “We zijn blij dat Freedom Internet diensten gaat leveren via ons netwerk en zien het als een waardevolle toevoeging van het aanbod”.

Open netwerk
Wij leggen een open glasvezelnetwerk aan, dit betekent dat alle aanbieders welkom zijn op ons netwerk. Zo kunnen huishoudens en bedrijven zelf kiezen welke provider het beste bij hen past met ook keuze uit kleinere en lokale glasvezelexperts. Die biedt veel meer keuzevrijheid en brengt voordelen met zich mee zoals persoonlijke aandacht en goede service.

 

Glasvezelnieuws & updates

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

Dé vijf technologische trends van 2020

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer