FAQ & Contact Zoek

T-Mobile Veelgestelde vragen

T-Mobile is als provider toegevoegd op het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Heb je een T-Mobile gerelateerde vraag? Kijk gerust of jouw vraag al tussen de veelgestelde vragen staat.

Wanneer is T-Mobile te bestellen in mijn woonplaats?

Op termijn zal T-Mobile in alle E-Fiber gebieden beschikbaar zijn. Zo ver is het alleen nog niet. We starten met Deurne op 16 november 2022. De komende maanden zullen hier steeds nieuwe gebieden bij komen. Dat zullen zowel gebieden zijn waar E-Fiber het aanleggen van Glasvezel al heeft afgerond als gebieden waar de aanleg nog in volle gang is.

Klik hier en doe de postcodecheck om te kijken of je al Glasvezel van T-Mobile kan bestellen op jouw adres.

Wanneer kan ik een abonnement afsluiten bij T-Mobile?

Doe de postcodecheck op E-Fiber.nl en kijk of je een abonnement kunt afsluiten in jouw omgeving.

Ik zit bij een andere provider maar ben nog niet geactiveerd, kan ik alsnog naar T-Mobile?

Dit is niet mogelijk, je hebt een jaarcontract bij een andere provider en die gaat de diensten bij jou activeren.

Kan ik ook een mobiel abonnement afsluiten via de website van E-Fiber?

Je kunt alleen een abonnement afsluiten voor Internet, Televisie en Vast bellen.

Ik zie dat T-Mobile nog niet in mijn woonplaats beschikbaar is, gaat dat nog veranderen?

Nog heel even geduld want uiteindelijk zal T-Mobile in alle E-Fiber gebieden beschikbaar zijn. Op termijn zal T-Mobile in alle E-Fiber gebieden beschikbaar zijn. Zo ver is het alleen nog niet. We starten met Deurne op 16 november 2022. De komende maanden zullen hier steeds nieuwe gebieden bij komen. Dat zullen zowel gebieden zijn waar E-Fiber het aanleggen van Glasvezel al heeft afgerond als gebieden waar de aanleg nog in volle gang is.

Met wie moet ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn bestelling?

Woon je in één van de volgende gemeentes, neem dan contact op met T-Mobile door te bellen naar 0800-2870728. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.30 uur en op zondag + feestdagen van 9.00-18.00 uur.

Met wie neem ik contact op als ik vragen heb over de aanleg?

Op de pagina van jouw woonplaats vind je de gegevens van de aannemer, daar kun je contact mee opnemen. Kies je gemeente door te klikken op de button 'Zoek jouw gemeente' rechts bovenin deze pagina.

Ik heb nu een abonnement bij Tweak. Kan ik overstappen naar T-Mobile?

Dat is nu niet mogelijk, na de looptijd van je contract bij Tweak kun je overstappen mits T-Mobile in jouw postcodegebied beschikbaar is.

Waar vind ik het zenderpakket van T-Mobile?

Klik op deze link en je wordt doorgestuurd naar de website van T-Mobile.