FAQ & Contact Zoek

Eerste glasvezelaansluiting geactiveerd in gemeente Hoeksche Waard

09-06-2022

E-Fiber heeft afgelopen woensdag het eerste huis in de gemeente Hoeksche Waard aangesloten op het nieuwe glasvezelnetwerk. Provider TriNed heeft de aansluiting meteen geactiveerd. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de realisatie van het glasvezelnetwerk in de gemeente.

 

Vandaag werd de glasvezelaansluiting van de familie Hahn in Strijen
geactiveerd. De bewoners zijn erg blij met deze activatie: ‘’Vanwege het regelmatige thuiswerken en ook omdat de kinderen graag gamen is een supersnelle en stabiele internetverbinding van groot belang. Voor ons belangrijke redenen om voor glasvezel te kiezen.’’

 

De aanleg van het glasvezelnetwerk in gemeente Hoeksche Waard gaat hard!
De komende tijd is E-fiber samen met aannemer BAM en Spitters druk bezig met graven en realiseren van de aansluitingen bij veel huishoudens in Hoeksche Waard. Als alles volgens planning verloopt zijn volgend jaar juli alle straten binnen de gemeente Hoeksche Waard aangesloten op het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Iedereen die tijdig, voor het einde van de werkzaamheden, een abonnement afsluit, krijgt ook een gratis glasvezelaansluiting tot in het (bedrijfs)pand waarmee gebruikgemaakt kan worden van supersnel en voordelig internet, interactieve televisie en telefonie.

 

Ondertussen gaan de providers door met het activeren van de abonnementen. Iedereen met een abonnement wordt door hen geïnformeerd over de planning.

E-Fiber steunt Zorgcoöperatie de Striensche in Hoeksche Waard

Lees meer

Aanleg glasvezelnetwerk in Hoeksche Waard gestart!

Lees meer

E-Fiber steunt lokaal initiatief in Hoeksche Waard

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer