FAQ & Contact Zoek

E-Fiber steunt Zorgcoöperatie de Striensche in Hoeksche Waard

20-01-2022

E-Fiber is in juni 2021 gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk in gemeente Hoeksche Waard. Eind 2023 zal de hele gemeente kunnen genieten van de snelste en meest stabiele internetverbinding van Nederland. Naast een supersnelle internetverbinding draagt E-Fiber ook graag bij aan de verbinding in de buurt door middel van het steunen van lokale initiatieven.

 

Buurt initiatieven
Dat E-Fiber glasvezel komt brengen naar Hoeksche Waard is natuurlijk goed nieuws, maar dat is niet alles. In het glasvezel magazine wat naar alle inwoners is verstuurd stond de oproep om lokale initiatieven aan te dragen die wel wat steun konden gebruiken. E-Fiber is blij dat er gehoor is gegeven aan de oproep en dat er een mooi initiatief is gevonden om een echte win-win situatie te creëren.

 

Zorgcoöperatie  de Striensche
Zorgcoöperatie de Striensche aan de Kerkstraat in Strijen is voorgedragen door één van de buurtverbinders in Hoeksche Waard. E-Fiber is samen met de zorgcoöperatie van mening dat de activiteiten van de zorgcoöperatie  bijdragen aan de verbinding in een buurt en dat is iets wat E-Fiber graag steunt. Niet alleen een supersnelle verbinding in de grond dus, maar ook iets wat de verbinding in de buurt vergroot. De bijdrage zal plaatsvinden in de vorm van een traplift die vrijdag 14 januari jl. is geïnstalleerd. Deze zorgt ervoor dat mensen die minder goed ter been zijn ook kunnen deelnemen aan de activiteiten op de eerste verdieping van het pand van de zorgcoöperatie.

De voordelen
We zijn steeds meer online. Een supersnelle en betrouwbare internetverbinding is een must. Glasvezel speelt in op onze groeiende vraag naar data, denk aan 1000 Mbit/s en tot wel 20x zo snel downloaden en uploaden. Daarnaast biedt glasvezel een nieuwe vrijheid. Gebruikers bepalen zelf bij wie ze internet, televisie en telefonie afnemen. Het E-Fiber netwerk is een open netwerk met meerdere aanbieders. Ook is glasvezel beter voor het milieu.

Over E-Fiber
E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen.

Glasvezelnieuws & updates

Aanleg glasvezelnetwerk in Hoeksche Waard gestart!

Lees meer

E-Fiber steunt lokaal initiatief in Hoeksche Waard

Lees meer