FAQ & Contact Zoek

Digitaal proosten op start aanleg!

30-05-2020

Op dinsdag 26 mei 2020 zetten wethouder Frank den Brok en Eric Vos (E-Fiber) symbolisch de eerste schop in de grond als startschot van de aanleg van het glasvezelnetwerk in Oss. Via een groot LED-scherm proostten de genodigden digitaal mee. Andere belangstellenden konden het moment via een livestream volgen.

Normaal gesproken wordt dit feestelijke moment op locatie gevierd met alle betrokkenen, zoals ambassadeurs en providers, maar door de huidige corona-maatregelen was dit helaas niet mogelijk. Om toch samen het glas te kunnen heffen, plaatste E-Fiber een levensgroot LED-scherm op het bedrijventerrein Landweer. Dit is de locatie waar de aanleg van het nieuwe netwerk van start zal gaan.
Wethouder Frank Den Brok en Eric Vos zetten samen onder het toeziend oog van de digitale genodigden op het scherm, symbolisch de eerste schop in de grond. Dit speciale evenement was live volgen via een stream en kun je hier terugkijken.

 

Wethouder Frank den Brok is blij dat de aanleg van start is gegaan: “Hoewel we niet fysiek samen konden zijn, ben ik blij we op deze manier toch gezamenlijk hebben kunnen proosten op dit mooie moment. Met de aanleg van een 100% dekkend glasvezelnetwerk in gemeente Oss zijn we klaar voor de toekomst!”

Aansluiting in huis
Om nu, of in de nabije toekomst, gebruik te kunnen maken van het nieuwe glasvezelnetwerk is een aansluiting tot in het huis noodzakelijk. Tijdens de aanleg kunnen daarom alle inwoners en bedrijven nog steeds profiteren van een kosteloze huisaansluiting. Daarvoor dient men op tijd via de vergelijker een abonnement af te sluiten bij een van de glasvezelproviders (deze uiterste datum zal tijdig worden gecommuniceerd).

Glasvezelnieuws & updates

Dé vijf technologische trends van 2020

Lees meer

Goed nieuws, gemeente Oss krijgt glasvezel!

Lees meer

E-mailadres en overstappen op glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

Gemeente Oss tekent overeenkomst voor glasvezel

Lees meer