FAQ & Contact Zoek

Supersnel glasvezel?

Wil jij snel aangesloten zijn op het snelle glasvezelnetwerk van E-Fiber? Met supersnel internet, tv-kijken in de hoogste kwaliteit, gamen zonder onderbrekingen en dat allemaal tegelijkertijd? E-Fiber legt glasvezel aan in de hele gemeente Sittard-Geleen en dus ook bij jou.

Toekomstbestendig netwerk

Met glasvezel van E-Fiber kies je voor een toekomstbestendig netwerk dat gratis door de gehele gemeente aangelegd wordt. Dit doen we volgens een plan en planning die we met de gemeente hebben afgestemd. Daarin sluiten we niet alleen de steden maar ook de buitengebieden, de bedrijventerreinen en alle omliggende dorpen aan. E-Fiber is al gestart met graven in Born.

Wil jij ook snel aangesloten zijn op het supersnelle glasvezelnetwerk van E-Fiber? Bekijk da de verschillende pakketten van onze providers en meld je aan.  Je kunt hier ook een persoonlijk adviesgesprek plannen om jouw overstap te makkelijker te maken.

Bekijk het aanbod

Al een abonnement afgesloten?

Heb je al een abonnement is afgesloten dan kun je hier ook controleren of de door jou gekozen provider ook kan leveren via het netwerk van E-Fiber. Is dit niet het geval dan kun je ook een andere provider te kiezen.

We hopen je snel aan te sluiten op ons glasvezelnet!

Meer over glasvezel

We gebruiken steeds meer en meer data. Daarom is het belangrijk dat we gebruik maken van een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit. Snel internet is geen luxe meer, maar een must. Glasvezel is hét antwoord op supersnel en voordelig internet. Nu en in de toekomst.

Alles over glasvezel