FAQ & Contact
Groepje mensen in overleg met computers

De glasvezel grens van 30%

Groepje mensen in overleg met computers

10-07-2019

We voeren de komende maanden campagne in de gemeente Oss om te kijken of er voldoende interesse is onder de inwoners voor glasvezel. Want de aanleg van een glasvezelnetwerk is een flinke klus. Voordat we ons daaraan wagen willen we zeker weten dat er voldoende animo is.

 

En die animo checken we zo: je stem telt mee op het moment dat je een abonnement afsluit bij een van onze providers. En als er samen met jouw stem nog 30% van de gemeente Oss een abonnement afsluiten leggen wij gratis het netwerk aan. 

 

Je hebt tot 31 oktober om een provider te kiezen die bij jou past. En om als de wiedeweerga je buurman, de bakker, je broer en de bierbrouwer van om de hoek te overtuigen. Want samen kies je voor glasvezel.

 

Geef als echte voorloper het goede voorbeeld. Kies voor 1 augustus een pakket bij een van onze providers en maak kans op gratis ijsjes voor de hele straat. We sturen onze ijscokar naar jouw straat, uit jouw naam. Dat schept nog eens een band. Dus laat die zomer maar komen!

 

 

De echte toppers zijn glasvezeltoppers

Wil je meer doen dan zelf ja zeggen? We zoeken altijd glasvezeltoppers met een groot netwerk en frisse glasvezelmoed. Stuur een mailtje naar hallo@e-fiber.nl en we nemen snel contact met je op en wie weet help jij straks Oss aan het super snelle internet!