FAQ & Contact Zoek

Beleef tv als nooit tevoren

Via glasvezel wordt tv kijken nog meer genieten. Met interactieve tv van Canal Digitaal kun je alles op tv zien, opnemen, afspelen en terugkijken waar en wanneer je maar wilt. Met altijd superscherp beeld. Ontdek jouw ideale combinatie van glasvezel internet en tv van Canal Digitaal, af te sluiten bij een aantal aangesloten providers.

 

TV KIJK JE MET CANAL DIGITAAL

  • Meer dan 80 zenders 
  • Een uitgebreid aanbod aan gratis kwaliteitsseries en -films on demand
  • Mis niets van de Eredivisie met ESPN, ESPN2 en ESPN3 standaard in je tv-pakket
  • Kijk op je tv, laptop, tablet of telefoon met de gratis tv app
  • Gebruik de tv app binnen de gehele EUVanaf  € 15,95 p.m.

Ben je op zoek naar een Alles-in-1-oplossing? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor razendsnel internet met eventueel bellen via de internet service provider van jouw keuze én combineer dit met interactieve tv van Canal Digitaal. Daarmee kan je alles op tv kijken, opnemen, afspelen en terugkijken waar en wanneer je maar wilt.

Interactieve diensten bij tv-kijken

Televisie

Je kijkt tv wanneer jij dat wilt. Is je favoriete tv-programma op tv, maar ben je niet thuis? Via de Canal Digitaal TV App volg jij iedere sportwedstrijd, serie of film altijd en overal binnen de EU. Kijk op vijf apparaten (max. twee tegelijk). Of neem je programma’s (tot wel 100 uur) op in de cloud en kijk deze terug wanneer het jou uitkomt. Met de interactieve diensten pauzeren, Begin Gemist en TV Gemist (kijk tot zeven dagen terug) bepaal je zelf wanneer je tv-kijkt. Zo mis je écht nooit wat van tv.

Televisie
satelliet tv

Gratis series en films on demand

satelliet tv

Bovendien krijg je toegang tot meer dan 150 gratis kwaliteitsseries en films on demand. Series waar je stil van wordt of juist wilt delen. Films die je aan het denken zetten. Maar met één gemene deler: ze zijn van hoge kwaliteit. Eindeloos kijkplezier! En dat bedoelen we vrij letterlijk, want er komen regelmatig nieuwe titels en seizoenen bij.

E-Fiber__Canal-Digitaal_Televisiepagina

Pakketten

E-Fiber__Canal-Digitaal_Televisiepagina

Jij bepaalt wat je wilt zien. Zo zijn er twee tv-pakketten waar je uit kan kiezen en kan je je pakketten aanvullen met diverse premium-pakketten.

Je kan bij ons tot 100 uur opnemen in de cloud en tot 365 dagen terugkijken*.

*Uitgezonderd FOX. Dat is tot 180 dagen terugkijken.

Bekijk de pakketten

Hoe werkt Canal Digitaal via glasvezelinternet?

Televisie

Omdat we bij Canal Digitaal geen internet leveren, bundelen wij onze krachten samen met die van verschillende internetproviders. Het abonnement sluit je dan ook af bij de internetprovider van jouw keuze. Daarmee krijg je naast alle voordelen van tv-kijken via glasvezel ook razendsnel glasvezelinternet en/of bellen via een van onze partners. Zo geniet je altijd van het beste aanbod voor een zeer aantrekkelijke prijs.

 

 

Televisie

Onze partners:

Kies voor glasvezel

Sluit snel een glasvezelpakket af bij een provider die bij jou past. Genieten van supersnel en betrouwbaar internet, een uitgebreid aanbod aan tv zenders in de hoogste kwaliteit (HD- en Ultra HD) en voordelig bellen. Kijk snel wat de mogelijkheden in jouw gemeente zijn!

Hoe kies ik voor glasvezel?